Veranda

Mat & Dryck
Juni 2023
Veranda

Fakta

Vinbaren Veranda ligger i hipster-meckat Nørreport. Trots detta, eller kanske på grund av det, bör du utan tvekan spendera en solig eftermiddag på Veranda. Detta supermysiga hål-i-väggen vattenhål känns som hämtat från en sydeuropeisk by. Här finns småskaliga viner, biodynamiska så klart!, skaldjur på konserv och underbar personal. 
 Bästa tiden att besöka; en solig eftermiddag med bästa vänner, tre flaskor in och förlorad i högljudd nostalgisk konversation.

Griffenfeldsgade 17

Vinbaren Veranda ligger i hipster-meckat Nørreport. Trots detta, eller kanske på grund av det, bör du utan tvekan spendera en solig eftermiddag på Veranda. Detta supermysiga hål-i-väggen vattenhål känns som hämtat från en sydeuropeisk by. Här finns småskaliga viner, biodynamiska så klart!, skaldjur på konserv och underbar personal. 
 Bästa tiden att besöka; en solig eftermiddag med bästa vänner, tre flaskor in och förlorad i högljudd nostalgisk konversation.

Griffenfeldsgade 17

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/veranda

Fler artiklar

Läs
Pluma med n’duja
Mat & Dryck
April 2023

Pluma med n’duja

Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.

Pluma med n’duja
Mat & Dryck
April 2023

Pluma med n’duja

Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.

Pluma med n’duja
Mat & Dryck
April 2023

Pluma med n’duja

Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.

Pluma med n’duja
Mat & Dryck
April 2023

Pluma med n’duja

Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.

Läs
Halstrad tonfisksashimi
Mat & Dryck
April 2023

Halstrad tonfisksashimi

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Halstrad tonfisksashimi
Mat & Dryck
April 2023

Halstrad tonfisksashimi

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Halstrad tonfisksashimi
Mat & Dryck
April 2023

Halstrad tonfisksashimi

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Halstrad tonfisksashimi
Mat & Dryck
April 2023

Halstrad tonfisksashimi

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Läs
Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri
Mat & Dryck
Oktober 2023

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri

Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri
Mat & Dryck
Oktober 2023

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri

Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri
Mat & Dryck
Oktober 2023

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri

Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri
Mat & Dryck
Oktober 2023

Ndujarostade havskräftor med baby gem och chimichurri

Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

[email protected]

Copyright , Galore.