Galore Business

est. 2013 | Skåne

 Informerar, inspirerar och underhåller 

Den mest väsentliga skillnaden mellan Galore Business och Galore Weekend är distributionen. Galore Business är en bra annonskanal för dig som vill nå andra företag och företagare. En träffsäker kanal för B2B i sydvästra Skåne.

VEM FÅR GALORE BUSINESS
Galore Business vänder sig i huvudsak till företagsledare. Alltså, ägare, styrelseledamöter, Vds eller liknande befattningar.

SELEKTERING
Urvalet är företagsledare i sydvästra Skåne. Aktiebolag och bolag som omsätter mer än 1MSEK. Cirka 16 000 företag och företagsledare få Galore Business.

DISTRIBUTION
För att vara säkra på att inte hamna i en ”DR-hög” i en reception, med risk att inte nå fram till företagsledaren, så plastas Galore Business in och adresseras till personen. Alltså inte med Att:VD, utan Att:Förnamn Efternamn.

REDAKTIONELLT INNEHÅLL
Läsningen är i sann Galore-anda, inspiration, underhållning och positiva nyheter.

BÅDE TRÄFFSÄKER OCH STOR SPRIDNING
Galore Business skickas till företagsledare på arbetsplatsen, men kan också nå en bredare läsarkrets. Möjligheten att tidningen efter att företagsledaren har läst den, går vidare till en väntrum för kunder eller fikarum för medarbetare är stor.

10 utgåvor per år

Delas ut inplastad och personligt adresserad till ca 16 000 företagsledare i sydvästra Skåne.

Annonspris

Välj edition, områden och annonsstorlekar för att beräkna ungefärligt annonspris. Din uträkning går enkelt att spara eller skriva ut.

EDITION

Malmö Trelleborg Falsterbo Svedala Staffanstorp Lund Lomma Ystad Simrishamn Skurup Sjöbo Hässleholm Osby Kristianstad Landskrona Svalöv Helsingborg Höganäs Ängelholm Båstad Hörby Eslöv
Företag0

ANNONSFORMAT

UPPSLAG

460 x 290 mm
+ 3 mm utfall

HELSIDA

230 x 290 mm
+ 3 mm utfall

HALVSIDA

200 x 124 mm

HALVSIDA

99 x 250 mm

KVARTSSIDA

200 x 124 mm

KVARTSSIDA

99 x 124 mm

SAMMANFATTNING

0:- SEK EX. MOMS
EDITIONER
  • Nordöstra Skåne
  • Sydöstra Skåne
  • Sydvästra Skåne
  • Nordvästra Skåne
  • Skånes mitt
HUSHÅLL
0
FORMAT
PRIS
0:-
» 0 « HUSHÅLL
3 EDITIONER
0:-
» 0 « Företag
3 EDITIONER
0:-