Titti Qvarnströms rostade majskolvar med tomatsalsa och ostcreme
AUGUSTI 2018 | |
Titti Qvarnström |
AUGUSTI 2018 | |
Titti Qvarnström |
01 |
Sätt spisplattan på högsta värme och rosta majsen direkt på spisplattan. Vänd majsen efterhand som blasten blir lite bränd. Halvera två av limefrukterna och rosta snittytan i en het, torr panna. |
02 |
Riv parmesanen fint, riv skalet av två av limefrukterna, blanda med färskosten och smaka av med salt och peppar. |
03 |
Skär örterna fint. |
04 |
Skär tomater, torkade tomater, chili och salladslök i fina tärningar, blanda och smaka av med honung, salt och peppar, tillsätt hälften av örterna och saften från de två limefrukterna. Anrätta på fat mitt på bordet och låt alla hjälpa sig själva till den perfekta smakbalansen mellan majs, ostcreme, lime och tomat. |
FOTO | Daniel Askolin |
Dela |