Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.
Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.
Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.
Prisma Properties förvärvar två fastigheter i Gamlestaden till ett underliggande värde om 365 miljoner kronor. Fastigheterna omfattar cirka 13.000 kvadratmeter och några av de största hyresgästerna är Willys, Ö&B, Jysk och McDonald’s. Prisma planerar att rusta upp handelsområdet och expandera med ytterligare lågprishandel under 2025. – Vi är mycket glada över att etablera oss i Göteborg och ta över en attraktiv handelsplats med stor utvecklingspotential, säger vd Fredrik Mässing.
Prisma Properties förvärvar två fastigheter i Gamlestaden till ett underliggande värde om 365 miljoner kronor. Fastigheterna omfattar cirka 13.000 kvadratmeter och några av de största hyresgästerna är Willys, Ö&B, Jysk och McDonald’s. Prisma planerar att rusta upp handelsområdet och expandera med ytterligare lågprishandel under 2025. – Vi är mycket glada över att etablera oss i Göteborg och ta över en attraktiv handelsplats med stor utvecklingspotential, säger vd Fredrik Mässing.
Prisma Properties förvärvar två fastigheter i Gamlestaden till ett underliggande värde om 365 miljoner kronor. Fastigheterna omfattar cirka 13.000 kvadratmeter och några av de största hyresgästerna är Willys, Ö&B, Jysk och McDonald’s. Prisma planerar att rusta upp handelsområdet och expandera med ytterligare lågprishandel under 2025. – Vi är mycket glada över att etablera oss i Göteborg och ta över en attraktiv handelsplats med stor utvecklingspotential, säger vd Fredrik Mässing.
På drygt ett år har Normal öppnat hela 44 nya butiker runt om i Sverige. Och snart blir det ytterligare två. – Vi har länge haft ögon på att expandera i Göteborg och jobbat länge med att hitta rätt lägen. Nu har vi två undertecknade avtal som vi är superglada för, sa vd Jan Nyberg i Göteborgs-Posten. Butikerna skulle egentligen ha kommit igång redan i våras men får vänta tills nu i vinter. Då öppnas den ena in mitt i city, i korsningen Kyrkogatan-Fredsgatan, och den andra i Eriksbergs köpcentrum, granne med Coop, Systembolaget och andra verksamheter. Från början var Normals affärsidé att sälja välkända märkesvaror inom framför allt personlig hygien till ett fast lågt pris. Med tiden har konceptet byggts ut med allt ifrån skönhetsprodukter och snacks till tvättmedel, läsglasögon och djurfoder.
På drygt ett år har Normal öppnat hela 44 nya butiker runt om i Sverige. Och snart blir det ytterligare två. – Vi har länge haft ögon på att expandera i Göteborg och jobbat länge med att hitta rätt lägen. Nu har vi två undertecknade avtal som vi är superglada för, sa vd Jan Nyberg i Göteborgs-Posten. Butikerna skulle egentligen ha kommit igång redan i våras men får vänta tills nu i vinter. Då öppnas den ena in mitt i city, i korsningen Kyrkogatan-Fredsgatan, och den andra i Eriksbergs köpcentrum, granne med Coop, Systembolaget och andra verksamheter. Från början var Normals affärsidé att sälja välkända märkesvaror inom framför allt personlig hygien till ett fast lågt pris. Med tiden har konceptet byggts ut med allt ifrån skönhetsprodukter och snacks till tvättmedel, läsglasögon och djurfoder.
På drygt ett år har Normal öppnat hela 44 nya butiker runt om i Sverige. Och snart blir det ytterligare två. – Vi har länge haft ögon på att expandera i Göteborg och jobbat länge med att hitta rätt lägen. Nu har vi två undertecknade avtal som vi är superglada för, sa vd Jan Nyberg i Göteborgs-Posten. Butikerna skulle egentligen ha kommit igång redan i våras men får vänta tills nu i vinter. Då öppnas den ena in mitt i city, i korsningen Kyrkogatan-Fredsgatan, och den andra i Eriksbergs köpcentrum, granne med Coop, Systembolaget och andra verksamheter. Från början var Normals affärsidé att sälja välkända märkesvaror inom framför allt personlig hygien till ett fast lågt pris. Med tiden har konceptet byggts ut med allt ifrån skönhetsprodukter och snacks till tvättmedel, läsglasögon och djurfoder.
Många länder runt Medelhavet har sina varianter av anissprit. Frankrike har pastis och anise, Italien har sambuca, Grekland kallar sin ouzo, Turkiet har raki och i Libanon kallas det arak. Gemensamt är att spriten är smaksatt med anis, lakritsrot, fänkål eller stjärnanis. Och att den opaliserar när man spär ut den med vatten. Det beror på att oljor (anetoler) emulgerar och färgar spriten mjölkvit.
Många länder runt Medelhavet har sina varianter av anissprit. Frankrike har pastis och anise, Italien har sambuca, Grekland kallar sin ouzo, Turkiet har raki och i Libanon kallas det arak. Gemensamt är att spriten är smaksatt med anis, lakritsrot, fänkål eller stjärnanis. Och att den opaliserar när man spär ut den med vatten. Det beror på att oljor (anetoler) emulgerar och färgar spriten mjölkvit.
Många länder runt Medelhavet har sina varianter av anissprit. Frankrike har pastis och anise, Italien har sambuca, Grekland kallar sin ouzo, Turkiet har raki och i Libanon kallas det arak. Gemensamt är att spriten är smaksatt med anis, lakritsrot, fänkål eller stjärnanis. Och att den opaliserar när man spär ut den med vatten. Det beror på att oljor (anetoler) emulgerar och färgar spriten mjölkvit.
Om hur passion, hjärta och att ta saker framåt har varit en viktig del till både framgången som gitarrist i The Ark och uppbyggnaden av fem populära krogar i Malmö.
Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...
Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...
Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...
Bräss (engelska: sweetbread, franska: ris de veau) är en råvara bestående av brässkörteln från framför allt kalv eller lamm. Bräss kommer från ungdjur eftersom körteln tillbakabildas hos äldre djur. Konsistensen är mjuk och smaken påminner om mjölk. Kalvbräss är känslig och ska inte förvaras i onödan utan tillagas direkt. Kalvbräss är kalorifattigt, endast 96 kcal per 100 gram. Dessutom innehåller den 3,1g fett och 16,9g protein (per 100 g). Bräss är också rikt på vitamin B12, hela 84% av rekommenderat dagsintag.
Bräss (engelska: sweetbread, franska: ris de veau) är en råvara bestående av brässkörteln från framför allt kalv eller lamm. Bräss kommer från ungdjur eftersom körteln tillbakabildas hos äldre djur. Konsistensen är mjuk och smaken påminner om mjölk. Kalvbräss är känslig och ska inte förvaras i onödan utan tillagas direkt. Kalvbräss är kalorifattigt, endast 96 kcal per 100 gram. Dessutom innehåller den 3,1g fett och 16,9g protein (per 100 g). Bräss är också rikt på vitamin B12, hela 84% av rekommenderat dagsintag.
Bräss (engelska: sweetbread, franska: ris de veau) är en råvara bestående av brässkörteln från framför allt kalv eller lamm. Bräss kommer från ungdjur eftersom körteln tillbakabildas hos äldre djur. Konsistensen är mjuk och smaken påminner om mjölk. Kalvbräss är känslig och ska inte förvaras i onödan utan tillagas direkt. Kalvbräss är kalorifattigt, endast 96 kcal per 100 gram. Dessutom innehåller den 3,1g fett och 16,9g protein (per 100 g). Bräss är också rikt på vitamin B12, hela 84% av rekommenderat dagsintag.
Möbler och inredningsprylar där naturliga material får stå i centrum. Trä, läder och metall.
Möbler och inredningsprylar där naturliga material får stå i centrum. Trä, läder och metall.
Möbler och inredningsprylar där naturliga material får stå i centrum. Trä, läder och metall.
Jag såg en dokumentär om jazzpianisten Oscar Peterson på SVT. Där sa dom att han var ett geni. Men var han verkligen det? Han var såklart en hejare på att kittla elfenben (gammalt roligt uttryck för att spela piano.) Men ett geni? Nja, jag vet inte.
Jag såg en dokumentär om jazzpianisten Oscar Peterson på SVT. Där sa dom att han var ett geni. Men var han verkligen det? Han var såklart en hejare på att kittla elfenben (gammalt roligt uttryck för att spela piano.) Men ett geni? Nja, jag vet inte.
Jag såg en dokumentär om jazzpianisten Oscar Peterson på SVT. Där sa dom att han var ett geni. Men var han verkligen det? Han var såklart en hejare på att kittla elfenben (gammalt roligt uttryck för att spela piano.) Men ett geni? Nja, jag vet inte.
Leon Bergström, köksmästare på Bar Robusta, är statsvetaren som blev kock, och flyttade från Grekland till Sverige för cirka tio år sen. Han har också hunnit arbeta bland annat på Sjöbaren och St. Jörgens i Göteborg. Här visar Leon hur man lagar en klassisk italiensk ragu med en twist.
Leon Bergström, köksmästare på Bar Robusta, är statsvetaren som blev kock, och flyttade från Grekland till Sverige för cirka tio år sen. Han har också hunnit arbeta bland annat på Sjöbaren och St. Jörgens i Göteborg. Här visar Leon hur man lagar en klassisk italiensk ragu med en twist.
Leon Bergström, köksmästare på Bar Robusta, är statsvetaren som blev kock, och flyttade från Grekland till Sverige för cirka tio år sen. Han har också hunnit arbeta bland annat på Sjöbaren och St. Jörgens i Göteborg. Här visar Leon hur man lagar en klassisk italiensk ragu med en twist.
Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.
Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.
Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.
På min favoritgata Jægersborggade som slingar sig lång med barer, vinbutiker, utomordentliga restauranger och små designbutiker har Topicàl öppnat i Relæs gamla lokaler. Här finns en 5-rätters meny med omsorgsfulla gröna rätter som visar upp favoriter från främst det italienska och napolitanska köket och medelhavet med rätter som hemgjord pasta Cavatelli till grönskande Escarole och tartar på torsk. Vill du addera kött så går det bra. Jægersborggade 41
På min favoritgata Jægersborggade som slingar sig lång med barer, vinbutiker, utomordentliga restauranger och små designbutiker har Topicàl öppnat i Relæs gamla lokaler. Här finns en 5-rätters meny med omsorgsfulla gröna rätter som visar upp favoriter från främst det italienska och napolitanska köket och medelhavet med rätter som hemgjord pasta Cavatelli till grönskande Escarole och tartar på torsk. Vill du addera kött så går det bra. Jægersborggade 41
På min favoritgata Jægersborggade som slingar sig lång med barer, vinbutiker, utomordentliga restauranger och små designbutiker har Topicàl öppnat i Relæs gamla lokaler. Här finns en 5-rätters meny med omsorgsfulla gröna rätter som visar upp favoriter från främst det italienska och napolitanska köket och medelhavet med rätter som hemgjord pasta Cavatelli till grönskande Escarole och tartar på torsk. Vill du addera kött så går det bra. Jægersborggade 41
Nørrebro har fått ännu en skönt, avslappnad restaurang och vinbar med grön mat och naturliga viner. Bakom ligger ägarna från de kända krogarna Pompett och Poulette vilket ger en hint om stilen i köket. Kökschefen Marissa Lippert kommer från New York och gillar att laga hälsosamt, rent och vackert. Bakgrunden från USA syns i de fina kakorna som en äppelpaj på farmors recept och godsaker som kanske väger upp den hälsosamma maten. Om sommaren finns en uteplats att sitta på. Fælledvej 12
Nørrebro har fått ännu en skönt, avslappnad restaurang och vinbar med grön mat och naturliga viner. Bakom ligger ägarna från de kända krogarna Pompett och Poulette vilket ger en hint om stilen i köket. Kökschefen Marissa Lippert kommer från New York och gillar att laga hälsosamt, rent och vackert. Bakgrunden från USA syns i de fina kakorna som en äppelpaj på farmors recept och godsaker som kanske väger upp den hälsosamma maten. Om sommaren finns en uteplats att sitta på. Fælledvej 12
Nørrebro har fått ännu en skönt, avslappnad restaurang och vinbar med grön mat och naturliga viner. Bakom ligger ägarna från de kända krogarna Pompett och Poulette vilket ger en hint om stilen i köket. Kökschefen Marissa Lippert kommer från New York och gillar att laga hälsosamt, rent och vackert. Bakgrunden från USA syns i de fina kakorna som en äppelpaj på farmors recept och godsaker som kanske väger upp den hälsosamma maten. Om sommaren finns en uteplats att sitta på. Fælledvej 12
Christian Tang kan bäst beskrivas som lika delar cocktailbartender och dryckeskemist. Och som nörden han är skapar han magi med smaker. Pavillon de Verre ligger mysigt inne i Torvehallerne och är en förlängning av deras destilleri, A Verre. Förutom cocktails serverar de välkomponerade smårätter och erbjuder en liten flask-shop för hemmakonsumtion. Bästa tiden att besöka; när man önskar ett dimmigt sinne, kistan full med mat och med påsen full av flask-klirr. Torvehallerne, Nørreport
Christian Tang kan bäst beskrivas som lika delar cocktailbartender och dryckeskemist. Och som nörden han är skapar han magi med smaker. Pavillon de Verre ligger mysigt inne i Torvehallerne och är en förlängning av deras destilleri, A Verre. Förutom cocktails serverar de välkomponerade smårätter och erbjuder en liten flask-shop för hemmakonsumtion. Bästa tiden att besöka; när man önskar ett dimmigt sinne, kistan full med mat och med påsen full av flask-klirr. Torvehallerne, Nørreport
Christian Tang kan bäst beskrivas som lika delar cocktailbartender och dryckeskemist. Och som nörden han är skapar han magi med smaker. Pavillon de Verre ligger mysigt inne i Torvehallerne och är en förlängning av deras destilleri, A Verre. Förutom cocktails serverar de välkomponerade smårätter och erbjuder en liten flask-shop för hemmakonsumtion. Bästa tiden att besöka; när man önskar ett dimmigt sinne, kistan full med mat och med påsen full av flask-klirr. Torvehallerne, Nørreport
Som nittonåring drog han till New York där han startade sitt första företag. Efter att ha byggt upp ett multinationellt läkemedelsbolag är han tillbaka i Skåne och har infriat drömmen om en börsnotering. Karl berättar om vad som driver honom, om att gå igång på andras idéer och om hur USA fortfarande finns i tankarna.
Som nittonåring drog han till New York där han startade sitt första företag. Efter att ha byggt upp ett multinationellt läkemedelsbolag är han tillbaka i Skåne och har infriat drömmen om en börsnotering. Karl berättar om vad som driver honom, om att gå igång på andras idéer och om hur USA fortfarande finns i tankarna.
Som nittonåring drog han till New York där han startade sitt första företag. Efter att ha byggt upp ett multinationellt läkemedelsbolag är han tillbaka i Skåne och har infriat drömmen om en börsnotering. Karl berättar om vad som driver honom, om att gå igång på andras idéer och om hur USA fortfarande finns i tankarna.
Som tidig entreprenör inom e-handel byggde hon upp ett miljardbolag i resebranschen. Vi har träffat Linda som berättar om när hon slutade vara rädd, entreprenörskap och hur det kan kännas att lämna ett företag man byggt upp.
Som tidig entreprenör inom e-handel byggde hon upp ett miljardbolag i resebranschen. Vi har träffat Linda som berättar om när hon slutade vara rädd, entreprenörskap och hur det kan kännas att lämna ett företag man byggt upp.
Som tidig entreprenör inom e-handel byggde hon upp ett miljardbolag i resebranschen. Vi har träffat Linda som berättar om när hon slutade vara rädd, entreprenörskap och hur det kan kännas att lämna ett företag man byggt upp.
Han byggde sitt prisbelönta IT-bolag Antura på samhällsnytta och långsiktighet utan externa investerare. Vi träffade Mattias för att prata om motviljan mot ekonomiska luftslott, vad som går före karriären och om att leva flera år utan lön.
Han byggde sitt prisbelönta IT-bolag Antura på samhällsnytta och långsiktighet utan externa investerare. Vi träffade Mattias för att prata om motviljan mot ekonomiska luftslott, vad som går före karriären och om att leva flera år utan lön.
Han byggde sitt prisbelönta IT-bolag Antura på samhällsnytta och långsiktighet utan externa investerare. Vi träffade Mattias för att prata om motviljan mot ekonomiska luftslott, vad som går före karriären och om att leva flera år utan lön.
Att Peter DeMaltén inte hittade en lådcykel till rätt pris gav honom en företagsidé. Sedan starten hemma i garaget har Cargobike stadigt vuxit till att omsätta 80 miljoner kronor. Vi har träffat Peter som berättar om sin bakgrund, rockstjärnedrömmar och att ha många järn i elden.
Att Peter DeMaltén inte hittade en lådcykel till rätt pris gav honom en företagsidé. Sedan starten hemma i garaget har Cargobike stadigt vuxit till att omsätta 80 miljoner kronor. Vi har träffat Peter som berättar om sin bakgrund, rockstjärnedrömmar och att ha många järn i elden.
Att Peter DeMaltén inte hittade en lådcykel till rätt pris gav honom en företagsidé. Sedan starten hemma i garaget har Cargobike stadigt vuxit till att omsätta 80 miljoner kronor. Vi har träffat Peter som berättar om sin bakgrund, rockstjärnedrömmar och att ha många järn i elden.
Med bas i Göteborg har hon startat tech-bolag världen över och vunnit 20 Red Dot Awards, 12 UX Design Awards och blivit utsedd till DI Gasell-företag 6 gånger. Vi har träffat Emma som berättar om innovation, varför Göteborg på sikt kommer att växa förbi Stockholm, sin bakgrund och om att knäcka koden.
Med bas i Göteborg har hon startat tech-bolag världen över och vunnit 20 Red Dot Awards, 12 UX Design Awards och blivit utsedd till DI Gasell-företag 6 gånger. Vi har träffat Emma som berättar om innovation, varför Göteborg på sikt kommer att växa förbi Stockholm, sin bakgrund och om att knäcka koden.
Med bas i Göteborg har hon startat tech-bolag världen över och vunnit 20 Red Dot Awards, 12 UX Design Awards och blivit utsedd till DI Gasell-företag 6 gånger. Vi har träffat Emma som berättar om innovation, varför Göteborg på sikt kommer att växa förbi Stockholm, sin bakgrund och om att knäcka koden.
Han är direktör på Clarion Hotel Malmö Live, som är Skånes största hotell. Vi träffade Jens för att prata om hans bakgrund, kärleken till Malmö och framtiden för den skånska hotellbranschen.
Han är direktör på Clarion Hotel Malmö Live, som är Skånes största hotell. Vi träffade Jens för att prata om hans bakgrund, kärleken till Malmö och framtiden för den skånska hotellbranschen.
Han är direktör på Clarion Hotel Malmö Live, som är Skånes största hotell. Vi träffade Jens för att prata om hans bakgrund, kärleken till Malmö och framtiden för den skånska hotellbranschen.
Nyöppnade Jacy’z mitt i Göteborg är ett av ESS Groups senaste nytillskott. Vi träffade hotell- och restaurangkoncernens grundare Jonas Stenberg för att prata om Jonas bakgrund, drivkraft och hur det är att ha vuxit till en miljardkoncern med fler än 2 000 anställda.
Nyöppnade Jacy’z mitt i Göteborg är ett av ESS Groups senaste nytillskott. Vi träffade hotell- och restaurangkoncernens grundare Jonas Stenberg för att prata om Jonas bakgrund, drivkraft och hur det är att ha vuxit till en miljardkoncern med fler än 2 000 anställda.
Nyöppnade Jacy’z mitt i Göteborg är ett av ESS Groups senaste nytillskott. Vi träffade hotell- och restaurangkoncernens grundare Jonas Stenberg för att prata om Jonas bakgrund, drivkraft och hur det är att ha vuxit till en miljardkoncern med fler än 2 000 anställda.
Han drömde om Paris modevärld men föll för mäkleriet. Som grundare av Våningen & Villan ville Johan förändra mäklarbranschen. Han fick bolaget att växa till fler än 150 medarbetare. Vi träffade Johan som berättade om kreativitet, entreprenörskap och om beslutet att sälja sitt livsverk.
Han drömde om Paris modevärld men föll för mäkleriet. Som grundare av Våningen & Villan ville Johan förändra mäklarbranschen. Han fick bolaget att växa till fler än 150 medarbetare. Vi träffade Johan som berättade om kreativitet, entreprenörskap och om beslutet att sälja sitt livsverk.
Han drömde om Paris modevärld men föll för mäkleriet. Som grundare av Våningen & Villan ville Johan förändra mäklarbranschen. Han fick bolaget att växa till fler än 150 medarbetare. Vi träffade Johan som berättade om kreativitet, entreprenörskap och om beslutet att sälja sitt livsverk.
I somras uppnådde han en dröm när Big Slap som han varit med och byggt upp blev störst någonsin i Malmö. Men att sluta på topp ligger inte för Ali Eftekhari. Vi har träffat honom för att prata om drivkraften bakom fler och ännu större satsningar, Alis bakgrund och vänskapen med Steve Angello.
I somras uppnådde han en dröm när Big Slap som han varit med och byggt upp blev störst någonsin i Malmö. Men att sluta på topp ligger inte för Ali Eftekhari. Vi har träffat honom för att prata om drivkraften bakom fler och ännu större satsningar, Alis bakgrund och vänskapen med Steve Angello.
I somras uppnådde han en dröm när Big Slap som han varit med och byggt upp blev störst någonsin i Malmö. Men att sluta på topp ligger inte för Ali Eftekhari. Vi har träffat honom för att prata om drivkraften bakom fler och ännu större satsningar, Alis bakgrund och vänskapen med Steve Angello.
Äpple är frukten från trädgårdsapel (Malus domestica), en domesticerad art i familjen rosväxter som är ett av de mest odlade fruktträden. Det finns över 1000 olika sorters äpplen. ”Ett äpple om dagen är bra för magen”, heter det. Och utöver att de är rika på C-vitamin har de gott om antioxidanter. Flavonoiderna, som främst finns i skalet, skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar.
Äpple är frukten från trädgårdsapel (Malus domestica), en domesticerad art i familjen rosväxter som är ett av de mest odlade fruktträden. Det finns över 1000 olika sorters äpplen. ”Ett äpple om dagen är bra för magen”, heter det. Och utöver att de är rika på C-vitamin har de gott om antioxidanter. Flavonoiderna, som främst finns i skalet, skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar.
Äpple är frukten från trädgårdsapel (Malus domestica), en domesticerad art i familjen rosväxter som är ett av de mest odlade fruktträden. Det finns över 1000 olika sorters äpplen. ”Ett äpple om dagen är bra för magen”, heter det. Och utöver att de är rika på C-vitamin har de gott om antioxidanter. Flavonoiderna, som främst finns i skalet, skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö