Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Många länder runt Medelhavet har sina varianter av anissprit. Frankrike har pastis och anise, Italien har sambuca, Grekland kallar sin ouzo, Turkiet har raki och i Libanon kallas det arak. Gemensamt är att spriten är smaksatt med anis, lakritsrot, fänkål eller stjärnanis. Och att den opaliserar när man spär ut den med vatten. Det beror på att oljor (anetoler) emulgerar och färgar spriten mjölkvit.
Många länder runt Medelhavet har sina varianter av anissprit. Frankrike har pastis och anise, Italien har sambuca, Grekland kallar sin ouzo, Turkiet har raki och i Libanon kallas det arak. Gemensamt är att spriten är smaksatt med anis, lakritsrot, fänkål eller stjärnanis. Och att den opaliserar när man spär ut den med vatten. Det beror på att oljor (anetoler) emulgerar och färgar spriten mjölkvit.
Många länder runt Medelhavet har sina varianter av anissprit. Frankrike har pastis och anise, Italien har sambuca, Grekland kallar sin ouzo, Turkiet har raki och i Libanon kallas det arak. Gemensamt är att spriten är smaksatt med anis, lakritsrot, fänkål eller stjärnanis. Och att den opaliserar när man spär ut den med vatten. Det beror på att oljor (anetoler) emulgerar och färgar spriten mjölkvit.
Äpple är frukten från trädgårdsapel (Malus domestica), en domesticerad art i familjen rosväxter som är ett av de mest odlade fruktträden. Det finns över 1000 olika sorters äpplen. ”Ett äpple om dagen är bra för magen”, heter det. Och utöver att de är rika på C-vitamin har de gott om antioxidanter. Flavonoiderna, som främst finns i skalet, skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar.
Äpple är frukten från trädgårdsapel (Malus domestica), en domesticerad art i familjen rosväxter som är ett av de mest odlade fruktträden. Det finns över 1000 olika sorters äpplen. ”Ett äpple om dagen är bra för magen”, heter det. Och utöver att de är rika på C-vitamin har de gott om antioxidanter. Flavonoiderna, som främst finns i skalet, skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar.
Äpple är frukten från trädgårdsapel (Malus domestica), en domesticerad art i familjen rosväxter som är ett av de mest odlade fruktträden. Det finns över 1000 olika sorters äpplen. ”Ett äpple om dagen är bra för magen”, heter det. Och utöver att de är rika på C-vitamin har de gott om antioxidanter. Flavonoiderna, som främst finns i skalet, skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar.
Mellan Nordstans norra entré, Götatunneln och Nils Ericsson-terminalen ligger planområdet Norr om Nordstan. Här öppnar en detaljplan som nyligen vann laga kraft för fem nya byggnader varav det högsta kan bli 36 våningar, med bostäder och kontor, samt handel och centrumverksamhet när Nordstan kan byggas ut. Även en ny boulevard och två uppgångar till Västlänken finns med i planen. Omvandlingen ska också göra det lättare att ta sig fram tills fots, med cykel eller med kollektivtrafik i området.
Mellan Nordstans norra entré, Götatunneln och Nils Ericsson-terminalen ligger planområdet Norr om Nordstan. Här öppnar en detaljplan som nyligen vann laga kraft för fem nya byggnader varav det högsta kan bli 36 våningar, med bostäder och kontor, samt handel och centrumverksamhet när Nordstan kan byggas ut. Även en ny boulevard och två uppgångar till Västlänken finns med i planen. Omvandlingen ska också göra det lättare att ta sig fram tills fots, med cykel eller med kollektivtrafik i området.
Mellan Nordstans norra entré, Götatunneln och Nils Ericsson-terminalen ligger planområdet Norr om Nordstan. Här öppnar en detaljplan som nyligen vann laga kraft för fem nya byggnader varav det högsta kan bli 36 våningar, med bostäder och kontor, samt handel och centrumverksamhet när Nordstan kan byggas ut. Även en ny boulevard och två uppgångar till Västlänken finns med i planen. Omvandlingen ska också göra det lättare att ta sig fram tills fots, med cykel eller med kollektivtrafik i området.
Kullagerbolaget SKF i Göteborg vill knoppa av sin fordonsverksamhet och notera den som ett självständigt bolag på Stockholmsbörsen under första halvåret 2026. En uppdelning väntas bidra till ett tydligare fokus och ökad konkurrenskraft. – Vi behöver fatta djärva beslut för att frigöra ytterligare långsiktiga möjligheter till lönsam tillväxt. Att inleda en separation av fordonsverksamheten är ett sådant beslut, säger vd Rickard Gustafson. Styrelsen ska presentera ett förslag som en bolagsstämma kan ta ställning till 2026.
Kullagerbolaget SKF i Göteborg vill knoppa av sin fordonsverksamhet och notera den som ett självständigt bolag på Stockholmsbörsen under första halvåret 2026. En uppdelning väntas bidra till ett tydligare fokus och ökad konkurrenskraft. – Vi behöver fatta djärva beslut för att frigöra ytterligare långsiktiga möjligheter till lönsam tillväxt. Att inleda en separation av fordonsverksamheten är ett sådant beslut, säger vd Rickard Gustafson. Styrelsen ska presentera ett förslag som en bolagsstämma kan ta ställning till 2026.
Kullagerbolaget SKF i Göteborg vill knoppa av sin fordonsverksamhet och notera den som ett självständigt bolag på Stockholmsbörsen under första halvåret 2026. En uppdelning väntas bidra till ett tydligare fokus och ökad konkurrenskraft. – Vi behöver fatta djärva beslut för att frigöra ytterligare långsiktiga möjligheter till lönsam tillväxt. Att inleda en separation av fordonsverksamheten är ett sådant beslut, säger vd Rickard Gustafson. Styrelsen ska presentera ett förslag som en bolagsstämma kan ta ställning till 2026.
Om hur passion, hjärta och att ta saker framåt har varit en viktig del till både framgången som gitarrist i The Ark och uppbyggnaden av fem populära krogar i Malmö.
I ett nytt område just öster om nya Hyllievångsparken ska fyra nya bostadskvarter växa fram. Fullt utbyggt ska området också omfatta kontorsbyggnader, en förskola och en mobilitets- och parkeringsanläggning tillsammans med gator och ett nytt torg. Totalt beräknas nästan 600 nya bostäder rymmas i det nya området, fördelade på nio byggaktörer som fått markreservationer.
I ett nytt område just öster om nya Hyllievångsparken ska fyra nya bostadskvarter växa fram. Fullt utbyggt ska området också omfatta kontorsbyggnader, en förskola och en mobilitets- och parkeringsanläggning tillsammans med gator och ett nytt torg. Totalt beräknas nästan 600 nya bostäder rymmas i det nya området, fördelade på nio byggaktörer som fått markreservationer.
I ett nytt område just öster om nya Hyllievångsparken ska fyra nya bostadskvarter växa fram. Fullt utbyggt ska området också omfatta kontorsbyggnader, en förskola och en mobilitets- och parkeringsanläggning tillsammans med gator och ett nytt torg. Totalt beräknas nästan 600 nya bostäder rymmas i det nya området, fördelade på nio byggaktörer som fått markreservationer.
Mitt år började med en frossa. Inte vilken som helst utan den i skaldjur. Det hela uppdukades under Skånska Gastronomigalan i januari då dessa godbitar är i säsong och jag, som enligt läkaren har skaldjursallergi, försåg mig själv med antihistaminer för att i alla fall en gång, om det så skulle vara min sista, få njuta av dessa otroliga godsaker som hör till lyx, flärd och fest. Observera att jag inte på något sätt uppmanar att trotsa sina allergier utan uppmanar till att ha full respekt för dessa. Dock verkar min skaldjursallergi inte göra så mycket väsen av sig i sällskap med motbot. Tack och lov.
Mitt år började med en frossa. Inte vilken som helst utan den i skaldjur. Det hela uppdukades under Skånska Gastronomigalan i januari då dessa godbitar är i säsong och jag, som enligt läkaren har skaldjursallergi, försåg mig själv med antihistaminer för att i alla fall en gång, om det så skulle vara min sista, få njuta av dessa otroliga godsaker som hör till lyx, flärd och fest. Observera att jag inte på något sätt uppmanar att trotsa sina allergier utan uppmanar till att ha full respekt för dessa. Dock verkar min skaldjursallergi inte göra så mycket väsen av sig i sällskap med motbot. Tack och lov.
Mitt år började med en frossa. Inte vilken som helst utan den i skaldjur. Det hela uppdukades under Skånska Gastronomigalan i januari då dessa godbitar är i säsong och jag, som enligt läkaren har skaldjursallergi, försåg mig själv med antihistaminer för att i alla fall en gång, om det så skulle vara min sista, få njuta av dessa otroliga godsaker som hör till lyx, flärd och fest. Observera att jag inte på något sätt uppmanar att trotsa sina allergier utan uppmanar till att ha full respekt för dessa. Dock verkar min skaldjursallergi inte göra så mycket väsen av sig i sällskap med motbot. Tack och lov.
Det var i en lokal på Östra Förstadsgatan som allting började – när Lisa Starks tog över Malmös äldsta hattbutik 2018 hade det funnits en sådan på adressen i 114 år, ända sedan Olof Åkessons hattar och mössor öppnade 1904. I oktober förra året valde Lisa Starks att stänga hattbutiken Westerblads, bland annat på grund av den kraftigt höjda hyran. Kvar blev Lilla Hattbutiken i Lund. – Men jag har hållit ögonen öppna för en ny adress i Malmö. Jag gick runt och rekade i höstas, bland annat i lokalen där La Leia tidigare legat på Hamngatan, och när de lämnade hörde de därför av sig till mig. I april slår hon åter upp dörrarna, den här gången under namnet ”Hattbutiken”. – I butiken hittar man hattar, kepsar och baskrar för herrar och damer. Jag har verkstad också, och så gör jag hattar på beställning, lagar och reparerar. Det rosa golvet är ett minne blott. Stark flyttar med de gamla möblerna och har satt upp en vintagetapet. De gamla kunderna kommer att känna igen sig. – Det är faktiskt Malmös äldsta hattbutik och den är värd en sådan här pampig adress! konstaterar Lisa Starks glatt.
Det var i en lokal på Östra Förstadsgatan som allting började – när Lisa Starks tog över Malmös äldsta hattbutik 2018 hade det funnits en sådan på adressen i 114 år, ända sedan Olof Åkessons hattar och mössor öppnade 1904. I oktober förra året valde Lisa Starks att stänga hattbutiken Westerblads, bland annat på grund av den kraftigt höjda hyran. Kvar blev Lilla Hattbutiken i Lund. – Men jag har hållit ögonen öppna för en ny adress i Malmö. Jag gick runt och rekade i höstas, bland annat i lokalen där La Leia tidigare legat på Hamngatan, och när de lämnade hörde de därför av sig till mig. I april slår hon åter upp dörrarna, den här gången under namnet ”Hattbutiken”. – I butiken hittar man hattar, kepsar och baskrar för herrar och damer. Jag har verkstad också, och så gör jag hattar på beställning, lagar och reparerar. Det rosa golvet är ett minne blott. Stark flyttar med de gamla möblerna och har satt upp en vintagetapet. De gamla kunderna kommer att känna igen sig. – Det är faktiskt Malmös äldsta hattbutik och den är värd en sådan här pampig adress! konstaterar Lisa Starks glatt.
Det var i en lokal på Östra Förstadsgatan som allting började – när Lisa Starks tog över Malmös äldsta hattbutik 2018 hade det funnits en sådan på adressen i 114 år, ända sedan Olof Åkessons hattar och mössor öppnade 1904. I oktober förra året valde Lisa Starks att stänga hattbutiken Westerblads, bland annat på grund av den kraftigt höjda hyran. Kvar blev Lilla Hattbutiken i Lund. – Men jag har hållit ögonen öppna för en ny adress i Malmö. Jag gick runt och rekade i höstas, bland annat i lokalen där La Leia tidigare legat på Hamngatan, och när de lämnade hörde de därför av sig till mig. I april slår hon åter upp dörrarna, den här gången under namnet ”Hattbutiken”. – I butiken hittar man hattar, kepsar och baskrar för herrar och damer. Jag har verkstad också, och så gör jag hattar på beställning, lagar och reparerar. Det rosa golvet är ett minne blott. Stark flyttar med de gamla möblerna och har satt upp en vintagetapet. De gamla kunderna kommer att känna igen sig. – Det är faktiskt Malmös äldsta hattbutik och den är värd en sådan här pampig adress! konstaterar Lisa Starks glatt.
Hur mycket återvinns? Och vilka länder ligger i framkant? Siffror och statistik kring avfallshantering och återvinning.
Hur mycket återvinns? Och vilka länder ligger i framkant? Siffror och statistik kring avfallshantering och återvinning.
Hur mycket återvinns? Och vilka länder ligger i framkant? Siffror och statistik kring avfallshantering och återvinning.
– Jag föll pladask för läget och utsikten över Malmös skyline. Bassängen framför oss kommer bli Malmös nya häng med badbart vatten och nya gångbroar. Det säger Stellan Colt, som i början av juni blir andra krögare efter Restaurang Aster att öppna i Varvsstaden i Malmö. Restaurangen ”La Fonderie” öppnar i den prisbelönta byggnaden Gjuteriet – och ”gjuteri” är just vad det franska namnet betyder. Krögaren Stellan Colt driver i dag bland annat Bjerred Station i Bjärred. I Kockums gamla gjuteri vill han jobba med skånska råvaror och skapa en restaurang i Malmö där atmosfären är rofylld och dit man välkomnas att sitta länge. Byggnaden Gjuteriet vann i oktober förra året Malmö stads stadsbyggnadspris. Förutom kontorslokaler till hyresgästen Oatly, har byggnaden även en restauranglokal på cirka 250 kvadratmeter. Här kommer ”La Fonderie” att kunna ta emot cirka 75 sittande gäster inne och cirka 50 gäster på uteserveringen. – Vi kommer erbjuda klassiskt franskt vilket vi tycker saknas i Malmös krogutbud. Lunch, AW, middag och cocktails, säger Colt.
– Jag föll pladask för läget och utsikten över Malmös skyline. Bassängen framför oss kommer bli Malmös nya häng med badbart vatten och nya gångbroar. Det säger Stellan Colt, som i början av juni blir andra krögare efter Restaurang Aster att öppna i Varvsstaden i Malmö. Restaurangen ”La Fonderie” öppnar i den prisbelönta byggnaden Gjuteriet – och ”gjuteri” är just vad det franska namnet betyder. Krögaren Stellan Colt driver i dag bland annat Bjerred Station i Bjärred. I Kockums gamla gjuteri vill han jobba med skånska råvaror och skapa en restaurang i Malmö där atmosfären är rofylld och dit man välkomnas att sitta länge. Byggnaden Gjuteriet vann i oktober förra året Malmö stads stadsbyggnadspris. Förutom kontorslokaler till hyresgästen Oatly, har byggnaden även en restauranglokal på cirka 250 kvadratmeter. Här kommer ”La Fonderie” att kunna ta emot cirka 75 sittande gäster inne och cirka 50 gäster på uteserveringen. – Vi kommer erbjuda klassiskt franskt vilket vi tycker saknas i Malmös krogutbud. Lunch, AW, middag och cocktails, säger Colt.
– Jag föll pladask för läget och utsikten över Malmös skyline. Bassängen framför oss kommer bli Malmös nya häng med badbart vatten och nya gångbroar. Det säger Stellan Colt, som i början av juni blir andra krögare efter Restaurang Aster att öppna i Varvsstaden i Malmö. Restaurangen ”La Fonderie” öppnar i den prisbelönta byggnaden Gjuteriet – och ”gjuteri” är just vad det franska namnet betyder. Krögaren Stellan Colt driver i dag bland annat Bjerred Station i Bjärred. I Kockums gamla gjuteri vill han jobba med skånska råvaror och skapa en restaurang i Malmö där atmosfären är rofylld och dit man välkomnas att sitta länge. Byggnaden Gjuteriet vann i oktober förra året Malmö stads stadsbyggnadspris. Förutom kontorslokaler till hyresgästen Oatly, har byggnaden även en restauranglokal på cirka 250 kvadratmeter. Här kommer ”La Fonderie” att kunna ta emot cirka 75 sittande gäster inne och cirka 50 gäster på uteserveringen. – Vi kommer erbjuda klassiskt franskt vilket vi tycker saknas i Malmös krogutbud. Lunch, AW, middag och cocktails, säger Colt.
K-pop, kimchi och Korean fried chicken. Bulgogi, baos och bibimbap. Sydkorea har gått och blivit it-tjejen i skolklassen bland de konkurrerande grannländerna och seglar om Japan som det mest trendiga och roliga matlandet just nu.
K-pop, kimchi och Korean fried chicken. Bulgogi, baos och bibimbap. Sydkorea har gått och blivit it-tjejen i skolklassen bland de konkurrerande grannländerna och seglar om Japan som det mest trendiga och roliga matlandet just nu.
K-pop, kimchi och Korean fried chicken. Bulgogi, baos och bibimbap. Sydkorea har gått och blivit it-tjejen i skolklassen bland de konkurrerande grannländerna och seglar om Japan som det mest trendiga och roliga matlandet just nu.
På årets CES-mässa (Consumer Electronics Show) i januari förändrades världen för alltid. LG visade sin genomskinliga Signature 4K-tv. Tvn är genomskinlig när den är av eller man har någon skärmsläckare igång, medan blir mörk som en traditionell tv när man ska se på film. Villhöver! lg.com
På årets CES-mässa (Consumer Electronics Show) i januari förändrades världen för alltid. LG visade sin genomskinliga Signature 4K-tv. Tvn är genomskinlig när den är av eller man har någon skärmsläckare igång, medan blir mörk som en traditionell tv när man ska se på film. Villhöver! lg.com
På årets CES-mässa (Consumer Electronics Show) i januari förändrades världen för alltid. LG visade sin genomskinliga Signature 4K-tv. Tvn är genomskinlig när den är av eller man har någon skärmsläckare igång, medan blir mörk som en traditionell tv när man ska se på film. Villhöver! lg.com
Kul, avslappnat, modernt och snyggt. Juju är den kända danska kocken Kristian Baumans easy going restaurang där han låter sin vurm för det koreanska köket uttrycka sig i avskalade moderna koreanska rätter med danska råvaror som nudlar och långsam-bakat sött fläsk, ostron och kimchipannkakor. Kristian är adopterad från Korea och även mannen bakom den tvåstjärniga Koan. Här får du en smak av hans mat till annan prisklass men med hög klass. Välj en femrätters med cocktailmeny till! Øster Farimagsgade 8
Kul, avslappnat, modernt och snyggt. Juju är den kända danska kocken Kristian Baumans easy going restaurang där han låter sin vurm för det koreanska köket uttrycka sig i avskalade moderna koreanska rätter med danska råvaror som nudlar och långsam-bakat sött fläsk, ostron och kimchipannkakor. Kristian är adopterad från Korea och även mannen bakom den tvåstjärniga Koan. Här får du en smak av hans mat till annan prisklass men med hög klass. Välj en femrätters med cocktailmeny till! Øster Farimagsgade 8
Kul, avslappnat, modernt och snyggt. Juju är den kända danska kocken Kristian Baumans easy going restaurang där han låter sin vurm för det koreanska köket uttrycka sig i avskalade moderna koreanska rätter med danska råvaror som nudlar och långsam-bakat sött fläsk, ostron och kimchipannkakor. Kristian är adopterad från Korea och även mannen bakom den tvåstjärniga Koan. Här får du en smak av hans mat till annan prisklass men med hög klass. Välj en femrätters med cocktailmeny till! Øster Farimagsgade 8
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto. Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno. Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto. Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno. Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto. Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno. Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.
Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.
Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.
Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.
Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.
Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.
Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.
Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.
Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.
Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.
Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.
Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaffepionjären berättar om hur Lilla Kafferosteriet kom till, sin syn på företagande, hållbarhet och såklart en hel del snack om kaffe.
Kaffepionjären berättar om hur Lilla Kafferosteriet kom till, sin syn på företagande, hållbarhet och såklart en hel del snack om kaffe.
Kaffepionjären berättar om hur Lilla Kafferosteriet kom till, sin syn på företagande, hållbarhet och såklart en hel del snack om kaffe.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Martin Alfredsson började sin karriär på Casual Streetfood för 10 år sen. Sedan dess har han varit på bland annat Kv. Åkern, Grand Hotel i Lund och Far i Hatten. Idag är han kökschef på Aster och här visar han hur man lagar en förrätt på rå havsabborre.
Martin Alfredsson började sin karriär på Casual Streetfood för 10 år sen. Sedan dess har han varit på bland annat Kv. Åkern, Grand Hotel i Lund och Far i Hatten. Idag är han kökschef på Aster och här visar han hur man lagar en förrätt på rå havsabborre.
Martin Alfredsson började sin karriär på Casual Streetfood för 10 år sen. Sedan dess har han varit på bland annat Kv. Åkern, Grand Hotel i Lund och Far i Hatten. Idag är han kökschef på Aster och här visar han hur man lagar en förrätt på rå havsabborre.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö