Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Göteborgsbaserade Liquid Wind startar tillsammans med Övik Energi ett nytt elektrobränsleprojekt i Örnsköldsvik – en av Europas största anläggningar för e-metanol. Med start 2025 ska anläggningen producera 100.000 ton e-metanol per år, vilket kan ersätta fossila bränslen. – Vi ser att det finns en mycket stark drivkraft från till exempel rederier, flygbolag och deras kunder att ställa om till grönt flyg och sjöfart, säger Liquid Winds vd Claes Fredriksson. Det är ännu oklart vem som ska äga och finansiera anläggningen i nästa steg.
Göteborgsbaserade Liquid Wind startar tillsammans med Övik Energi ett nytt elektrobränsleprojekt i Örnsköldsvik – en av Europas största anläggningar för e-metanol. Med start 2025 ska anläggningen producera 100.000 ton e-metanol per år, vilket kan ersätta fossila bränslen. – Vi ser att det finns en mycket stark drivkraft från till exempel rederier, flygbolag och deras kunder att ställa om till grönt flyg och sjöfart, säger Liquid Winds vd Claes Fredriksson. Det är ännu oklart vem som ska äga och finansiera anläggningen i nästa steg.
Göteborgsbaserade Liquid Wind startar tillsammans med Övik Energi ett nytt elektrobränsleprojekt i Örnsköldsvik – en av Europas största anläggningar för e-metanol. Med start 2025 ska anläggningen producera 100.000 ton e-metanol per år, vilket kan ersätta fossila bränslen. – Vi ser att det finns en mycket stark drivkraft från till exempel rederier, flygbolag och deras kunder att ställa om till grönt flyg och sjöfart, säger Liquid Winds vd Claes Fredriksson. Det är ännu oklart vem som ska äga och finansiera anläggningen i nästa steg.
Byggteknikbolaget Recoma i Hässleholm har säkrat närmare 64 miljoner kronor för att skala upp sin produktion av miljövänliga byggskivor. Bolaget, som återvinner dryckeskartonger till ett plywoodliknande material, planerar nu att fördubbla kapaciteten och expandera internationellt. – Pengarna räcker till lönsamhet, om allt går enligt plan, säger vd Max Rosenberg till DI Digital. Bland investerarna finns Hilti Danmarks vd Carl Carlander. Även Naturvårdsverkets satsning ”Klimatklivet” bidrar med 33,5 miljoner kronor.
Byggteknikbolaget Recoma i Hässleholm har säkrat närmare 64 miljoner kronor för att skala upp sin produktion av miljövänliga byggskivor. Bolaget, som återvinner dryckeskartonger till ett plywoodliknande material, planerar nu att fördubbla kapaciteten och expandera internationellt. – Pengarna räcker till lönsamhet, om allt går enligt plan, säger vd Max Rosenberg till DI Digital. Bland investerarna finns Hilti Danmarks vd Carl Carlander. Även Naturvårdsverkets satsning ”Klimatklivet” bidrar med 33,5 miljoner kronor.
Byggteknikbolaget Recoma i Hässleholm har säkrat närmare 64 miljoner kronor för att skala upp sin produktion av miljövänliga byggskivor. Bolaget, som återvinner dryckeskartonger till ett plywoodliknande material, planerar nu att fördubbla kapaciteten och expandera internationellt. – Pengarna räcker till lönsamhet, om allt går enligt plan, säger vd Max Rosenberg till DI Digital. Bland investerarna finns Hilti Danmarks vd Carl Carlander. Även Naturvårdsverkets satsning ”Klimatklivet” bidrar med 33,5 miljoner kronor.
Svalner Atlas Group öppnar ett nytt kontor på Stora Nygatan i Göteborg för att möta ökad efterfrågan och stärka sin lokala närvaro. – Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa i Göteborg och att erbjuda våra klienter en ännu högre grad av tillgänglighet och expertis i regionen, säger koncernens vd Viktor Sandberg. Det nya kontoret, med utsikt över Kungsportsbron, ska fungera som en mötesplats för kunder inom skatt- och transaktionsrådgivning.
Svalner Atlas Group öppnar ett nytt kontor på Stora Nygatan i Göteborg för att möta ökad efterfrågan och stärka sin lokala närvaro. – Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa i Göteborg och att erbjuda våra klienter en ännu högre grad av tillgänglighet och expertis i regionen, säger koncernens vd Viktor Sandberg. Det nya kontoret, med utsikt över Kungsportsbron, ska fungera som en mötesplats för kunder inom skatt- och transaktionsrådgivning.
Svalner Atlas Group öppnar ett nytt kontor på Stora Nygatan i Göteborg för att möta ökad efterfrågan och stärka sin lokala närvaro. – Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa i Göteborg och att erbjuda våra klienter en ännu högre grad av tillgänglighet och expertis i regionen, säger koncernens vd Viktor Sandberg. Det nya kontoret, med utsikt över Kungsportsbron, ska fungera som en mötesplats för kunder inom skatt- och transaktionsrådgivning.
I det nya bostadsområdet Pihlängen i utkanten av Hjärup, vid Gamla Lundavägen, byggs nu 28 nya par- och radhus i den blivande bostadsrättsföreningen Blåklockan. De nya bostäderna byggs i två olika hustyper. Dels blir det tvåplanshus på 105 kvadratmeter med tre eller fyra sovrum, och dels hus i ett plan på 95 kvadratmeter med två eller fyra sovrum. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten i år.
I det nya bostadsområdet Pihlängen i utkanten av Hjärup, vid Gamla Lundavägen, byggs nu 28 nya par- och radhus i den blivande bostadsrättsföreningen Blåklockan. De nya bostäderna byggs i två olika hustyper. Dels blir det tvåplanshus på 105 kvadratmeter med tre eller fyra sovrum, och dels hus i ett plan på 95 kvadratmeter med två eller fyra sovrum. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten i år.
I det nya bostadsområdet Pihlängen i utkanten av Hjärup, vid Gamla Lundavägen, byggs nu 28 nya par- och radhus i den blivande bostadsrättsföreningen Blåklockan. De nya bostäderna byggs i två olika hustyper. Dels blir det tvåplanshus på 105 kvadratmeter med tre eller fyra sovrum, och dels hus i ett plan på 95 kvadratmeter med två eller fyra sovrum. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten i år.
Om hur passion, hjärta och att ta saker framåt har varit en viktig del till både framgången som gitarrist i The Ark och uppbyggnaden av fem populära krogar i Malmö.
På årets CES-mässa (Consumer Electronics Show) i januari förändrades världen för alltid. LG visade sin genomskinliga Signature 4K-tv. Tvn är genomskinlig när den är av eller man har någon skärmsläckare igång, medan blir mörk som en traditionell tv när man ska se på film. Villhöver! lg.com
På årets CES-mässa (Consumer Electronics Show) i januari förändrades världen för alltid. LG visade sin genomskinliga Signature 4K-tv. Tvn är genomskinlig när den är av eller man har någon skärmsläckare igång, medan blir mörk som en traditionell tv när man ska se på film. Villhöver! lg.com
På årets CES-mässa (Consumer Electronics Show) i januari förändrades världen för alltid. LG visade sin genomskinliga Signature 4K-tv. Tvn är genomskinlig när den är av eller man har någon skärmsläckare igång, medan blir mörk som en traditionell tv när man ska se på film. Villhöver! lg.com
K-pop, kimchi och Korean fried chicken. Bulgogi, baos och bibimbap. Sydkorea har gått och blivit it-tjejen i skolklassen bland de konkurrerande grannländerna och seglar om Japan som det mest trendiga och roliga matlandet just nu.
K-pop, kimchi och Korean fried chicken. Bulgogi, baos och bibimbap. Sydkorea har gått och blivit it-tjejen i skolklassen bland de konkurrerande grannländerna och seglar om Japan som det mest trendiga och roliga matlandet just nu.
K-pop, kimchi och Korean fried chicken. Bulgogi, baos och bibimbap. Sydkorea har gått och blivit it-tjejen i skolklassen bland de konkurrerande grannländerna och seglar om Japan som det mest trendiga och roliga matlandet just nu.
– Jag föll pladask för läget och utsikten över Malmös skyline. Bassängen framför oss kommer bli Malmös nya häng med badbart vatten och nya gångbroar. Det säger Stellan Colt, som i början av juni blir andra krögare efter Restaurang Aster att öppna i Varvsstaden i Malmö. Restaurangen ”La Fonderie” öppnar i den prisbelönta byggnaden Gjuteriet – och ”gjuteri” är just vad det franska namnet betyder. Krögaren Stellan Colt driver i dag bland annat Bjerred Station i Bjärred. I Kockums gamla gjuteri vill han jobba med skånska råvaror och skapa en restaurang i Malmö där atmosfären är rofylld och dit man välkomnas att sitta länge. Byggnaden Gjuteriet vann i oktober förra året Malmö stads stadsbyggnadspris. Förutom kontorslokaler till hyresgästen Oatly, har byggnaden även en restauranglokal på cirka 250 kvadratmeter. Här kommer ”La Fonderie” att kunna ta emot cirka 75 sittande gäster inne och cirka 50 gäster på uteserveringen. – Vi kommer erbjuda klassiskt franskt vilket vi tycker saknas i Malmös krogutbud. Lunch, AW, middag och cocktails, säger Colt.
– Jag föll pladask för läget och utsikten över Malmös skyline. Bassängen framför oss kommer bli Malmös nya häng med badbart vatten och nya gångbroar. Det säger Stellan Colt, som i början av juni blir andra krögare efter Restaurang Aster att öppna i Varvsstaden i Malmö. Restaurangen ”La Fonderie” öppnar i den prisbelönta byggnaden Gjuteriet – och ”gjuteri” är just vad det franska namnet betyder. Krögaren Stellan Colt driver i dag bland annat Bjerred Station i Bjärred. I Kockums gamla gjuteri vill han jobba med skånska råvaror och skapa en restaurang i Malmö där atmosfären är rofylld och dit man välkomnas att sitta länge. Byggnaden Gjuteriet vann i oktober förra året Malmö stads stadsbyggnadspris. Förutom kontorslokaler till hyresgästen Oatly, har byggnaden även en restauranglokal på cirka 250 kvadratmeter. Här kommer ”La Fonderie” att kunna ta emot cirka 75 sittande gäster inne och cirka 50 gäster på uteserveringen. – Vi kommer erbjuda klassiskt franskt vilket vi tycker saknas i Malmös krogutbud. Lunch, AW, middag och cocktails, säger Colt.
– Jag föll pladask för läget och utsikten över Malmös skyline. Bassängen framför oss kommer bli Malmös nya häng med badbart vatten och nya gångbroar. Det säger Stellan Colt, som i början av juni blir andra krögare efter Restaurang Aster att öppna i Varvsstaden i Malmö. Restaurangen ”La Fonderie” öppnar i den prisbelönta byggnaden Gjuteriet – och ”gjuteri” är just vad det franska namnet betyder. Krögaren Stellan Colt driver i dag bland annat Bjerred Station i Bjärred. I Kockums gamla gjuteri vill han jobba med skånska råvaror och skapa en restaurang i Malmö där atmosfären är rofylld och dit man välkomnas att sitta länge. Byggnaden Gjuteriet vann i oktober förra året Malmö stads stadsbyggnadspris. Förutom kontorslokaler till hyresgästen Oatly, har byggnaden även en restauranglokal på cirka 250 kvadratmeter. Här kommer ”La Fonderie” att kunna ta emot cirka 75 sittande gäster inne och cirka 50 gäster på uteserveringen. – Vi kommer erbjuda klassiskt franskt vilket vi tycker saknas i Malmös krogutbud. Lunch, AW, middag och cocktails, säger Colt.
Kul, avslappnat, modernt och snyggt. Juju är den kända danska kocken Kristian Baumans easy going restaurang där han låter sin vurm för det koreanska köket uttrycka sig i avskalade moderna koreanska rätter med danska råvaror som nudlar och långsam-bakat sött fläsk, ostron och kimchipannkakor. Kristian är adopterad från Korea och även mannen bakom den tvåstjärniga Koan. Här får du en smak av hans mat till annan prisklass men med hög klass. Välj en femrätters med cocktailmeny till! Øster Farimagsgade 8
Kul, avslappnat, modernt och snyggt. Juju är den kända danska kocken Kristian Baumans easy going restaurang där han låter sin vurm för det koreanska köket uttrycka sig i avskalade moderna koreanska rätter med danska råvaror som nudlar och långsam-bakat sött fläsk, ostron och kimchipannkakor. Kristian är adopterad från Korea och även mannen bakom den tvåstjärniga Koan. Här får du en smak av hans mat till annan prisklass men med hög klass. Välj en femrätters med cocktailmeny till! Øster Farimagsgade 8
Kul, avslappnat, modernt och snyggt. Juju är den kända danska kocken Kristian Baumans easy going restaurang där han låter sin vurm för det koreanska köket uttrycka sig i avskalade moderna koreanska rätter med danska råvaror som nudlar och långsam-bakat sött fläsk, ostron och kimchipannkakor. Kristian är adopterad från Korea och även mannen bakom den tvåstjärniga Koan. Här får du en smak av hans mat till annan prisklass men med hög klass. Välj en femrätters med cocktailmeny till! Øster Farimagsgade 8
Jag älskar denna lilla restaurang med mörkt grönt golv, hög musik och enkla stolar där den söta bbq-doften ligger i luften och vinbaren är öppen till sent. Välj att sitta i vinrummet och peka ut din favoritflaska från ett gediget utbud av medvetna kvalitetsviner som plockas fram i kylarna längst hela rummet, eller sitt i restaurangen och se kockarna jobba i det öppna köket. Här basar tidigare nomakocken Youra Kim och ut flyger chilifried bbq chicken, nudlar, baos och kimchi mando. Ett måste just nu! Vester Farimagsgade 2
Jag älskar denna lilla restaurang med mörkt grönt golv, hög musik och enkla stolar där den söta bbq-doften ligger i luften och vinbaren är öppen till sent. Välj att sitta i vinrummet och peka ut din favoritflaska från ett gediget utbud av medvetna kvalitetsviner som plockas fram i kylarna längst hela rummet, eller sitt i restaurangen och se kockarna jobba i det öppna köket. Här basar tidigare nomakocken Youra Kim och ut flyger chilifried bbq chicken, nudlar, baos och kimchi mando. Ett måste just nu! Vester Farimagsgade 2
Jag älskar denna lilla restaurang med mörkt grönt golv, hög musik och enkla stolar där den söta bbq-doften ligger i luften och vinbaren är öppen till sent. Välj att sitta i vinrummet och peka ut din favoritflaska från ett gediget utbud av medvetna kvalitetsviner som plockas fram i kylarna längst hela rummet, eller sitt i restaurangen och se kockarna jobba i det öppna köket. Här basar tidigare nomakocken Youra Kim och ut flyger chilifried bbq chicken, nudlar, baos och kimchi mando. Ett måste just nu! Vester Farimagsgade 2
Inredningsdetaljer som lyfter upplevelsen på sommarens vardagrum.
Inredningsdetaljer som lyfter upplevelsen på sommarens vardagrum.
Inredningsdetaljer som lyfter upplevelsen på sommarens vardagrum.
Danska Mærsk siktar på att renodla koncernen mot logistik och ska därför knoppa av dotterbolaget Svitzer. Planen är att Svitzer, som arbetar med bogserbåtar och marin service, ska noteras på Köpenhamnsbörsen. – Ett spännande nytt kapitel, kommenterar Svitzers vd Kasper Nilaus. Svitzer har huvudkontor i Köpenhamn och verksamhet i flera länder, bland annat i Sverige. Svitzer har varit en del av Maersk i över fyrtio år, när fraktkoncernen blev majoritetsägare i bolaget 1979 och förvärvade det kort därefter.
Danska Mærsk siktar på att renodla koncernen mot logistik och ska därför knoppa av dotterbolaget Svitzer. Planen är att Svitzer, som arbetar med bogserbåtar och marin service, ska noteras på Köpenhamnsbörsen. – Ett spännande nytt kapitel, kommenterar Svitzers vd Kasper Nilaus. Svitzer har huvudkontor i Köpenhamn och verksamhet i flera länder, bland annat i Sverige. Svitzer har varit en del av Maersk i över fyrtio år, när fraktkoncernen blev majoritetsägare i bolaget 1979 och förvärvade det kort därefter.
Danska Mærsk siktar på att renodla koncernen mot logistik och ska därför knoppa av dotterbolaget Svitzer. Planen är att Svitzer, som arbetar med bogserbåtar och marin service, ska noteras på Köpenhamnsbörsen. – Ett spännande nytt kapitel, kommenterar Svitzers vd Kasper Nilaus. Svitzer har huvudkontor i Köpenhamn och verksamhet i flera länder, bland annat i Sverige. Svitzer har varit en del av Maersk i över fyrtio år, när fraktkoncernen blev majoritetsägare i bolaget 1979 och förvärvade det kort därefter.
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto. Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno. Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto. Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno. Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto. Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno. Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Här hittar du klassiska koreanska rätter till humana priser med en autencitet som får dig att känna dig som besök i Seoul. Den lilla restaurangen kräver att du bokar bord för att få en plats och du kommer in i en mysig men enkel atmosfär med inredning som domineras av trä. Välj en klassisk perfekt bulgogi, korean bbq eller soppan Kimchi Jigae och dröm dig bort om att sitta i en liten restaurang i Seoul. Møntergade 22
Här hittar du klassiska koreanska rätter till humana priser med en autencitet som får dig att känna dig som besök i Seoul. Den lilla restaurangen kräver att du bokar bord för att få en plats och du kommer in i en mysig men enkel atmosfär med inredning som domineras av trä. Välj en klassisk perfekt bulgogi, korean bbq eller soppan Kimchi Jigae och dröm dig bort om att sitta i en liten restaurang i Seoul. Møntergade 22
Här hittar du klassiska koreanska rätter till humana priser med en autencitet som får dig att känna dig som besök i Seoul. Den lilla restaurangen kräver att du bokar bord för att få en plats och du kommer in i en mysig men enkel atmosfär med inredning som domineras av trä. Välj en klassisk perfekt bulgogi, korean bbq eller soppan Kimchi Jigae och dröm dig bort om att sitta i en liten restaurang i Seoul. Møntergade 22
Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.
Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.
Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.
Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.
Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.
Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.
Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.
Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.
Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.
Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.
Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.
Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaffepionjären berättar om hur Lilla Kafferosteriet kom till, sin syn på företagande, hållbarhet och såklart en hel del snack om kaffe.
Kaffepionjären berättar om hur Lilla Kafferosteriet kom till, sin syn på företagande, hållbarhet och såklart en hel del snack om kaffe.
Kaffepionjären berättar om hur Lilla Kafferosteriet kom till, sin syn på företagande, hållbarhet och såklart en hel del snack om kaffe.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Kålrabbi (Brassica oleracea var. gongylodes), eller knutkål, är en kultivar inom kålsläktet. Den har utvecklats ur arten kål och förekom först i Europa på 1500-talet. Knölen, som växer ovan mark, varierar i storlek från 0,5 till 5 kg. Kålrabbi är rik på vitamin C, fibrer och antioxidanter. Den är också låg i kalorier, vilket gör den bra som ”utfyllnad” i olika rätter.
Kålrabbi (Brassica oleracea var. gongylodes), eller knutkål, är en kultivar inom kålsläktet. Den har utvecklats ur arten kål och förekom först i Europa på 1500-talet. Knölen, som växer ovan mark, varierar i storlek från 0,5 till 5 kg. Kålrabbi är rik på vitamin C, fibrer och antioxidanter. Den är också låg i kalorier, vilket gör den bra som ”utfyllnad” i olika rätter.
Kålrabbi (Brassica oleracea var. gongylodes), eller knutkål, är en kultivar inom kålsläktet. Den har utvecklats ur arten kål och förekom först i Europa på 1500-talet. Knölen, som växer ovan mark, varierar i storlek från 0,5 till 5 kg. Kålrabbi är rik på vitamin C, fibrer och antioxidanter. Den är också låg i kalorier, vilket gör den bra som ”utfyllnad” i olika rätter.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö