Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Göteborgsbaserade Liquid Wind startar tillsammans med Övik Energi ett nytt elektrobränsleprojekt i Örnsköldsvik – en av Europas största anläggningar för e-metanol. Med start 2025 ska anläggningen producera 100.000 ton e-metanol per år, vilket kan ersätta fossila bränslen. – Vi ser att det finns en mycket stark drivkraft från till exempel rederier, flygbolag och deras kunder att ställa om till grönt flyg och sjöfart, säger Liquid Winds vd Claes Fredriksson. Det är ännu oklart vem som ska äga och finansiera anläggningen i nästa steg.
Göteborgsbaserade Liquid Wind startar tillsammans med Övik Energi ett nytt elektrobränsleprojekt i Örnsköldsvik – en av Europas största anläggningar för e-metanol. Med start 2025 ska anläggningen producera 100.000 ton e-metanol per år, vilket kan ersätta fossila bränslen. – Vi ser att det finns en mycket stark drivkraft från till exempel rederier, flygbolag och deras kunder att ställa om till grönt flyg och sjöfart, säger Liquid Winds vd Claes Fredriksson. Det är ännu oklart vem som ska äga och finansiera anläggningen i nästa steg.
Göteborgsbaserade Liquid Wind startar tillsammans med Övik Energi ett nytt elektrobränsleprojekt i Örnsköldsvik – en av Europas största anläggningar för e-metanol. Med start 2025 ska anläggningen producera 100.000 ton e-metanol per år, vilket kan ersätta fossila bränslen. – Vi ser att det finns en mycket stark drivkraft från till exempel rederier, flygbolag och deras kunder att ställa om till grönt flyg och sjöfart, säger Liquid Winds vd Claes Fredriksson. Det är ännu oklart vem som ska äga och finansiera anläggningen i nästa steg.
Byggteknikbolaget Recoma i Hässleholm har säkrat närmare 64 miljoner kronor för att skala upp sin produktion av miljövänliga byggskivor. Bolaget, som återvinner dryckeskartonger till ett plywoodliknande material, planerar nu att fördubbla kapaciteten och expandera internationellt. – Pengarna räcker till lönsamhet, om allt går enligt plan, säger vd Max Rosenberg till DI Digital. Bland investerarna finns Hilti Danmarks vd Carl Carlander. Även Naturvårdsverkets satsning ”Klimatklivet” bidrar med 33,5 miljoner kronor.
Byggteknikbolaget Recoma i Hässleholm har säkrat närmare 64 miljoner kronor för att skala upp sin produktion av miljövänliga byggskivor. Bolaget, som återvinner dryckeskartonger till ett plywoodliknande material, planerar nu att fördubbla kapaciteten och expandera internationellt. – Pengarna räcker till lönsamhet, om allt går enligt plan, säger vd Max Rosenberg till DI Digital. Bland investerarna finns Hilti Danmarks vd Carl Carlander. Även Naturvårdsverkets satsning ”Klimatklivet” bidrar med 33,5 miljoner kronor.
Byggteknikbolaget Recoma i Hässleholm har säkrat närmare 64 miljoner kronor för att skala upp sin produktion av miljövänliga byggskivor. Bolaget, som återvinner dryckeskartonger till ett plywoodliknande material, planerar nu att fördubbla kapaciteten och expandera internationellt. – Pengarna räcker till lönsamhet, om allt går enligt plan, säger vd Max Rosenberg till DI Digital. Bland investerarna finns Hilti Danmarks vd Carl Carlander. Även Naturvårdsverkets satsning ”Klimatklivet” bidrar med 33,5 miljoner kronor.
Svalner Atlas Group öppnar ett nytt kontor på Stora Nygatan i Göteborg för att möta ökad efterfrågan och stärka sin lokala närvaro. – Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa i Göteborg och att erbjuda våra klienter en ännu högre grad av tillgänglighet och expertis i regionen, säger koncernens vd Viktor Sandberg. Det nya kontoret, med utsikt över Kungsportsbron, ska fungera som en mötesplats för kunder inom skatt- och transaktionsrådgivning.
Svalner Atlas Group öppnar ett nytt kontor på Stora Nygatan i Göteborg för att möta ökad efterfrågan och stärka sin lokala närvaro. – Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa i Göteborg och att erbjuda våra klienter en ännu högre grad av tillgänglighet och expertis i regionen, säger koncernens vd Viktor Sandberg. Det nya kontoret, med utsikt över Kungsportsbron, ska fungera som en mötesplats för kunder inom skatt- och transaktionsrådgivning.
Svalner Atlas Group öppnar ett nytt kontor på Stora Nygatan i Göteborg för att möta ökad efterfrågan och stärka sin lokala närvaro. – Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa i Göteborg och att erbjuda våra klienter en ännu högre grad av tillgänglighet och expertis i regionen, säger koncernens vd Viktor Sandberg. Det nya kontoret, med utsikt över Kungsportsbron, ska fungera som en mötesplats för kunder inom skatt- och transaktionsrådgivning.
I det nya bostadsområdet Pihlängen i utkanten av Hjärup, vid Gamla Lundavägen, byggs nu 28 nya par- och radhus i den blivande bostadsrättsföreningen Blåklockan. De nya bostäderna byggs i två olika hustyper. Dels blir det tvåplanshus på 105 kvadratmeter med tre eller fyra sovrum, och dels hus i ett plan på 95 kvadratmeter med två eller fyra sovrum. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten i år.
I det nya bostadsområdet Pihlängen i utkanten av Hjärup, vid Gamla Lundavägen, byggs nu 28 nya par- och radhus i den blivande bostadsrättsföreningen Blåklockan. De nya bostäderna byggs i två olika hustyper. Dels blir det tvåplanshus på 105 kvadratmeter med tre eller fyra sovrum, och dels hus i ett plan på 95 kvadratmeter med två eller fyra sovrum. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten i år.
I det nya bostadsområdet Pihlängen i utkanten av Hjärup, vid Gamla Lundavägen, byggs nu 28 nya par- och radhus i den blivande bostadsrättsföreningen Blåklockan. De nya bostäderna byggs i två olika hustyper. Dels blir det tvåplanshus på 105 kvadratmeter med tre eller fyra sovrum, och dels hus i ett plan på 95 kvadratmeter med två eller fyra sovrum. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten i år.
Om hur passion, hjärta och att ta saker framåt har varit en viktig del till både framgången som gitarrist i The Ark och uppbyggnaden av fem populära krogar i Malmö.
Smyg in bakom tunga gardiner, omsvep dig själv av mjuk atmosfär och dinera på vita dukar. Denna restaurang kräver en liten extra tågresa, 8 km norr om Köpenhamns centrum. Kanske en perfekt get away från stadens brus och överraskning till någon kär. För här råder en mysig atmosfär i villan från 1890-talet och är klassiskt tjusigt liksom köket har en tydlig influens från både det franska och italienska med traditionellt lyxiga råvaror. Hellerupvej 40
Smyg in bakom tunga gardiner, omsvep dig själv av mjuk atmosfär och dinera på vita dukar. Denna restaurang kräver en liten extra tågresa, 8 km norr om Köpenhamns centrum. Kanske en perfekt get away från stadens brus och överraskning till någon kär. För här råder en mysig atmosfär i villan från 1890-talet och är klassiskt tjusigt liksom köket har en tydlig influens från både det franska och italienska med traditionellt lyxiga råvaror. Hellerupvej 40
Smyg in bakom tunga gardiner, omsvep dig själv av mjuk atmosfär och dinera på vita dukar. Denna restaurang kräver en liten extra tågresa, 8 km norr om Köpenhamns centrum. Kanske en perfekt get away från stadens brus och överraskning till någon kär. För här råder en mysig atmosfär i villan från 1890-talet och är klassiskt tjusigt liksom köket har en tydlig influens från både det franska och italienska med traditionellt lyxiga råvaror. Hellerupvej 40
Det ska öppna en ny restaurang i gallerian intill Turning torso. Många har tidigare försökt – vid starten 2005 huserade Torso twisted där med Daniel Berlin som kökschef, därefter tog Green matmarknad över och senast Bon Ici som stängde under pandemin. Nu ska en fransk bistro öppna, i den danske krögarprofilen Ronni Hoffmanns regi. Hoffman bor själv i Turning torso och ser just boende i området som sin primära målgrupp. Namnet på krogen blir The Torso och just nu byggs de 700 kvadratmeter stora lokalerna om för att i juni stå redo. – Det som saknas i dag i Västra hamnen är ett brett utbud och krogar som vänder sig till dem som bor här, säger Hoffmann. Vad kommer göra att restaurangen lyckas? – Till skillnad från när Torso twisted öppnade så är mycket i området nu färdigbyggt, och det är en etablerad plats för turister på sommaren. Jag ser det också som en process – det blir inte fullt hus dag ett utan jag är beredd att ge det ett par år innan alla har hittat hit. En av förutsättningarna för det tänket är att Hoffmann också driver CPH Kitchen som dagligen serverar mat till över 2 500 personer i loungerna på Köpenhamns flygplats, Kastrup. – Det är som en fabrik, men det jag vill här är att få vara kreativ igen, säger han. På menyn blir det sharing-rätter och klassiker. ”Enkelhet med bra ingredienser”, summerar Hoffmann. Och efter klockan 22 byter The Torso fokus. – Det är lite danskt – då blir det dämpad belysning och DJ så folk kan ta en drink i baren i stället för att gå hem. Det saknas i Västra hamnen i dag!
Det ska öppna en ny restaurang i gallerian intill Turning torso. Många har tidigare försökt – vid starten 2005 huserade Torso twisted där med Daniel Berlin som kökschef, därefter tog Green matmarknad över och senast Bon Ici som stängde under pandemin. Nu ska en fransk bistro öppna, i den danske krögarprofilen Ronni Hoffmanns regi. Hoffman bor själv i Turning torso och ser just boende i området som sin primära målgrupp. Namnet på krogen blir The Torso och just nu byggs de 700 kvadratmeter stora lokalerna om för att i juni stå redo. – Det som saknas i dag i Västra hamnen är ett brett utbud och krogar som vänder sig till dem som bor här, säger Hoffmann. Vad kommer göra att restaurangen lyckas? – Till skillnad från när Torso twisted öppnade så är mycket i området nu färdigbyggt, och det är en etablerad plats för turister på sommaren. Jag ser det också som en process – det blir inte fullt hus dag ett utan jag är beredd att ge det ett par år innan alla har hittat hit. En av förutsättningarna för det tänket är att Hoffmann också driver CPH Kitchen som dagligen serverar mat till över 2 500 personer i loungerna på Köpenhamns flygplats, Kastrup. – Det är som en fabrik, men det jag vill här är att få vara kreativ igen, säger han. På menyn blir det sharing-rätter och klassiker. ”Enkelhet med bra ingredienser”, summerar Hoffmann. Och efter klockan 22 byter The Torso fokus. – Det är lite danskt – då blir det dämpad belysning och DJ så folk kan ta en drink i baren i stället för att gå hem. Det saknas i Västra hamnen i dag!
Det ska öppna en ny restaurang i gallerian intill Turning torso. Många har tidigare försökt – vid starten 2005 huserade Torso twisted där med Daniel Berlin som kökschef, därefter tog Green matmarknad över och senast Bon Ici som stängde under pandemin. Nu ska en fransk bistro öppna, i den danske krögarprofilen Ronni Hoffmanns regi. Hoffman bor själv i Turning torso och ser just boende i området som sin primära målgrupp. Namnet på krogen blir The Torso och just nu byggs de 700 kvadratmeter stora lokalerna om för att i juni stå redo. – Det som saknas i dag i Västra hamnen är ett brett utbud och krogar som vänder sig till dem som bor här, säger Hoffmann. Vad kommer göra att restaurangen lyckas? – Till skillnad från när Torso twisted öppnade så är mycket i området nu färdigbyggt, och det är en etablerad plats för turister på sommaren. Jag ser det också som en process – det blir inte fullt hus dag ett utan jag är beredd att ge det ett par år innan alla har hittat hit. En av förutsättningarna för det tänket är att Hoffmann också driver CPH Kitchen som dagligen serverar mat till över 2 500 personer i loungerna på Köpenhamns flygplats, Kastrup. – Det är som en fabrik, men det jag vill här är att få vara kreativ igen, säger han. På menyn blir det sharing-rätter och klassiker. ”Enkelhet med bra ingredienser”, summerar Hoffmann. Och efter klockan 22 byter The Torso fokus. – Det är lite danskt – då blir det dämpad belysning och DJ så folk kan ta en drink i baren i stället för att gå hem. Det saknas i Västra hamnen i dag!
Det är omöjligt att komma ifrån, men popmusik handlar till stor del om hår. Genom alla subkulturer, från mitten av 50-talet och framåt. Från Elvis över Beatles och Johnny Rotten till ny-romantikens mer stylade look med Duran Duran och Spandau Ballet. Och visst, gotik-rocken hade också sin look, korpsvarta, stora kalufser, och britpopen med sin mix av Beatles, Stones och Small Faces. Inte bara musiken, håren hade samma rötter. I flera fall var det en kvinna som såg till att artisten i fråga fick en ny, mer säljande look och, i bästa fall, ett genombrott. För Beatles del var det den tyska art school-eleven Astrid Kirchherr i Hamburg som övertalade sin pojkvän Stu Sutcliff (i den ursprungliga upplagan av Beatles) att byta ut sin rocker/Elvis-frisyr mot den betydligt hippare, franska beatnikstilen. En frisyr utan Brylcreem till förmån för en mer bohemisk look
Det är omöjligt att komma ifrån, men popmusik handlar till stor del om hår. Genom alla subkulturer, från mitten av 50-talet och framåt. Från Elvis över Beatles och Johnny Rotten till ny-romantikens mer stylade look med Duran Duran och Spandau Ballet. Och visst, gotik-rocken hade också sin look, korpsvarta, stora kalufser, och britpopen med sin mix av Beatles, Stones och Small Faces. Inte bara musiken, håren hade samma rötter. I flera fall var det en kvinna som såg till att artisten i fråga fick en ny, mer säljande look och, i bästa fall, ett genombrott. För Beatles del var det den tyska art school-eleven Astrid Kirchherr i Hamburg som övertalade sin pojkvän Stu Sutcliff (i den ursprungliga upplagan av Beatles) att byta ut sin rocker/Elvis-frisyr mot den betydligt hippare, franska beatnikstilen. En frisyr utan Brylcreem till förmån för en mer bohemisk look
Det är omöjligt att komma ifrån, men popmusik handlar till stor del om hår. Genom alla subkulturer, från mitten av 50-talet och framåt. Från Elvis över Beatles och Johnny Rotten till ny-romantikens mer stylade look med Duran Duran och Spandau Ballet. Och visst, gotik-rocken hade också sin look, korpsvarta, stora kalufser, och britpopen med sin mix av Beatles, Stones och Small Faces. Inte bara musiken, håren hade samma rötter. I flera fall var det en kvinna som såg till att artisten i fråga fick en ny, mer säljande look och, i bästa fall, ett genombrott. För Beatles del var det den tyska art school-eleven Astrid Kirchherr i Hamburg som övertalade sin pojkvän Stu Sutcliff (i den ursprungliga upplagan av Beatles) att byta ut sin rocker/Elvis-frisyr mot den betydligt hippare, franska beatnikstilen. En frisyr utan Brylcreem till förmån för en mer bohemisk look
Trion som i dag driver lunchrestaurangen K-Gränd i Helsingborg har gjort det sedan 2017 – nu expanderar de och tar över lokalen bredvid där väskbutiken Made in Italy tidigare har legat. Just nu pågår renovering och flytt av entré till hörnet. I oktober ska den nya satsningen stå klar. – Vi bygger ut eftersom vi ständigt har fullt på våra luncher – vi vill ge gästerna mer plats och försöka att inte hamna i fällan att våra gäster känner att det är fullt så man väljer ett annat ställe, säger Victor Magnusson som driver K-Gränd tillsammans med Love Barkeborn och Jimmy Sandquist. K-Gränd är i dag 110 kvadratmeter stort och växer i höst med ytterligare 60 kvadratmeter. Trion ser möjlighet att ta emot fler och större sällskap till julborden – och inte minst blir det större uteservering och en satsning på kvällsverksamhet. Men om den är de än så länge hemlighetsfulla. – Våra gäster kommer att märka när det är premiär, då blir det nyöppningsgalej, säger Victor Magnusson.
Trion som i dag driver lunchrestaurangen K-Gränd i Helsingborg har gjort det sedan 2017 – nu expanderar de och tar över lokalen bredvid där väskbutiken Made in Italy tidigare har legat. Just nu pågår renovering och flytt av entré till hörnet. I oktober ska den nya satsningen stå klar. – Vi bygger ut eftersom vi ständigt har fullt på våra luncher – vi vill ge gästerna mer plats och försöka att inte hamna i fällan att våra gäster känner att det är fullt så man väljer ett annat ställe, säger Victor Magnusson som driver K-Gränd tillsammans med Love Barkeborn och Jimmy Sandquist. K-Gränd är i dag 110 kvadratmeter stort och växer i höst med ytterligare 60 kvadratmeter. Trion ser möjlighet att ta emot fler och större sällskap till julborden – och inte minst blir det större uteservering och en satsning på kvällsverksamhet. Men om den är de än så länge hemlighetsfulla. – Våra gäster kommer att märka när det är premiär, då blir det nyöppningsgalej, säger Victor Magnusson.
Trion som i dag driver lunchrestaurangen K-Gränd i Helsingborg har gjort det sedan 2017 – nu expanderar de och tar över lokalen bredvid där väskbutiken Made in Italy tidigare har legat. Just nu pågår renovering och flytt av entré till hörnet. I oktober ska den nya satsningen stå klar. – Vi bygger ut eftersom vi ständigt har fullt på våra luncher – vi vill ge gästerna mer plats och försöka att inte hamna i fällan att våra gäster känner att det är fullt så man väljer ett annat ställe, säger Victor Magnusson som driver K-Gränd tillsammans med Love Barkeborn och Jimmy Sandquist. K-Gränd är i dag 110 kvadratmeter stort och växer i höst med ytterligare 60 kvadratmeter. Trion ser möjlighet att ta emot fler och större sällskap till julborden – och inte minst blir det större uteservering och en satsning på kvällsverksamhet. Men om den är de än så länge hemlighetsfulla. – Våra gäster kommer att märka när det är premiär, då blir det nyöppningsgalej, säger Victor Magnusson.
Atze sammanfattar allt som svensk krog inte är. Ett hål-i-väggen cocktailbar, väldigt intimt och med personlig service från ägaren som oftast är den enda som arbetar. Känslan är påtagligt östeuropeisk, i den positiva bemärkelsen, med stor inspiration från urbana Berlin. Drinkarna är on-point! Atze köper endast från mindre och kavitetssäkra spritproducenter. Hos Atze är allt ett hantverk, från den egenbyggda baren till isen, som görs och förädlas av ägaren som är på plats varje dag. Enghavevej 55
Atze sammanfattar allt som svensk krog inte är. Ett hål-i-väggen cocktailbar, väldigt intimt och med personlig service från ägaren som oftast är den enda som arbetar. Känslan är påtagligt östeuropeisk, i den positiva bemärkelsen, med stor inspiration från urbana Berlin. Drinkarna är on-point! Atze köper endast från mindre och kavitetssäkra spritproducenter. Hos Atze är allt ett hantverk, från den egenbyggda baren till isen, som görs och förädlas av ägaren som är på plats varje dag. Enghavevej 55
Atze sammanfattar allt som svensk krog inte är. Ett hål-i-väggen cocktailbar, väldigt intimt och med personlig service från ägaren som oftast är den enda som arbetar. Känslan är påtagligt östeuropeisk, i den positiva bemärkelsen, med stor inspiration från urbana Berlin. Drinkarna är on-point! Atze köper endast från mindre och kavitetssäkra spritproducenter. Hos Atze är allt ett hantverk, från den egenbyggda baren till isen, som görs och förädlas av ägaren som är på plats varje dag. Enghavevej 55
Alfa Lavals orderingång i första kvartalet var klart högre än vad analytikerna räknat med. Orderingången landade på 18,3 miljarder kronor, jämfört med estimaten på 16,5 miljarder. ”Efterfrågan i marknaden var fortsatt stark under det första kvartalet och orderingången var stabil jämfört med föregående år och ökade med 8 procent sekventiellt”, skriver vd Tom Erixon i rapporten som släpptes i slutet av april. Bolaget spår att efterfrågan i det andra kvartalet kommer att vara högre än i det första.
Alfa Lavals orderingång i första kvartalet var klart högre än vad analytikerna räknat med. Orderingången landade på 18,3 miljarder kronor, jämfört med estimaten på 16,5 miljarder. ”Efterfrågan i marknaden var fortsatt stark under det första kvartalet och orderingången var stabil jämfört med föregående år och ökade med 8 procent sekventiellt”, skriver vd Tom Erixon i rapporten som släpptes i slutet av april. Bolaget spår att efterfrågan i det andra kvartalet kommer att vara högre än i det första.
Alfa Lavals orderingång i första kvartalet var klart högre än vad analytikerna räknat med. Orderingången landade på 18,3 miljarder kronor, jämfört med estimaten på 16,5 miljarder. ”Efterfrågan i marknaden var fortsatt stark under det första kvartalet och orderingången var stabil jämfört med föregående år och ökade med 8 procent sekventiellt”, skriver vd Tom Erixon i rapporten som släpptes i slutet av april. Bolaget spår att efterfrågan i det andra kvartalet kommer att vara högre än i det första.
Köksmästaren och ägaren bakom den populära Lundarestaurangen Ved vid Mårtenstorget satsar på spanskt när de i vår öppnar ytterligare en restaurang i ny lokal. Samägda restaurang Más öppnar på Bytaregatan, i kaféet Ebbas skafferis gamla lokaler. Más betyder ”mer” på spanska och det är just det som är utgångspunkten för konceptet. – Det blir mer av allt – mer av det goda i livet, mer av sällskap, mat och dryck. Mer av att leva gott helt enkelt, säger Hamid Pourabdi som sedan tidigare är köksmästare på Ved. Renoveringen i lokalen har pågått under hela våren, och i lokalen byggs såväl vinvägg som bar. Ambitionen är att öppna i slutet av maj. Inne i restaurangen kommer det att finnas plats för fyrtio sittande gäster, och under den varmare delen av året har man också en lummig innergård. – På Más blir det à la carte med en spanskinfluerad touch, och allt från mellanrätter till tapas och kött, säger Hamid Pourabdi.
Köksmästaren och ägaren bakom den populära Lundarestaurangen Ved vid Mårtenstorget satsar på spanskt när de i vår öppnar ytterligare en restaurang i ny lokal. Samägda restaurang Más öppnar på Bytaregatan, i kaféet Ebbas skafferis gamla lokaler. Más betyder ”mer” på spanska och det är just det som är utgångspunkten för konceptet. – Det blir mer av allt – mer av det goda i livet, mer av sällskap, mat och dryck. Mer av att leva gott helt enkelt, säger Hamid Pourabdi som sedan tidigare är köksmästare på Ved. Renoveringen i lokalen har pågått under hela våren, och i lokalen byggs såväl vinvägg som bar. Ambitionen är att öppna i slutet av maj. Inne i restaurangen kommer det att finnas plats för fyrtio sittande gäster, och under den varmare delen av året har man också en lummig innergård. – På Más blir det à la carte med en spanskinfluerad touch, och allt från mellanrätter till tapas och kött, säger Hamid Pourabdi.
Köksmästaren och ägaren bakom den populära Lundarestaurangen Ved vid Mårtenstorget satsar på spanskt när de i vår öppnar ytterligare en restaurang i ny lokal. Samägda restaurang Más öppnar på Bytaregatan, i kaféet Ebbas skafferis gamla lokaler. Más betyder ”mer” på spanska och det är just det som är utgångspunkten för konceptet. – Det blir mer av allt – mer av det goda i livet, mer av sällskap, mat och dryck. Mer av att leva gott helt enkelt, säger Hamid Pourabdi som sedan tidigare är köksmästare på Ved. Renoveringen i lokalen har pågått under hela våren, och i lokalen byggs såväl vinvägg som bar. Ambitionen är att öppna i slutet av maj. Inne i restaurangen kommer det att finnas plats för fyrtio sittande gäster, och under den varmare delen av året har man också en lummig innergård. – På Más blir det à la carte med en spanskinfluerad touch, och allt från mellanrätter till tapas och kött, säger Hamid Pourabdi.
Malmöbaserade Ourgreencar, som erbjuder bilpooler för elfordon, visar en positivt resultat för 2023. Det är första gången bolaget går med vinst sedan starten 2018, skriver DI Digital. Ourgreencar har lyckats växa genom att skriva ramavtal med stora fastighetsutvecklare som JM och Bonava. Företaget har nu pooler på fyrtio orter i landet, och erbjuder även elcyklar och mopeder. – Vi kom in som en underdog och har inte gjort några stora investeringar, utan vuxit väldigt lugnt, metodiskt och organiskt, säger medgrundaren Kenneth Falk till nyhetssajten.
Malmöbaserade Ourgreencar, som erbjuder bilpooler för elfordon, visar en positivt resultat för 2023. Det är första gången bolaget går med vinst sedan starten 2018, skriver DI Digital. Ourgreencar har lyckats växa genom att skriva ramavtal med stora fastighetsutvecklare som JM och Bonava. Företaget har nu pooler på fyrtio orter i landet, och erbjuder även elcyklar och mopeder. – Vi kom in som en underdog och har inte gjort några stora investeringar, utan vuxit väldigt lugnt, metodiskt och organiskt, säger medgrundaren Kenneth Falk till nyhetssajten.
Malmöbaserade Ourgreencar, som erbjuder bilpooler för elfordon, visar en positivt resultat för 2023. Det är första gången bolaget går med vinst sedan starten 2018, skriver DI Digital. Ourgreencar har lyckats växa genom att skriva ramavtal med stora fastighetsutvecklare som JM och Bonava. Företaget har nu pooler på fyrtio orter i landet, och erbjuder även elcyklar och mopeder. – Vi kom in som en underdog och har inte gjort några stora investeringar, utan vuxit väldigt lugnt, metodiskt och organiskt, säger medgrundaren Kenneth Falk till nyhetssajten.
I ett gammalt garage har man skapat ett sobert och snyggt bageri med pizza att dö för, noggrant rostat kaffe och bakverk liksom bröd som danskarna är så bra på. Ja du kan så klart också få ett glas vin. Här vinner det enkla och sköna och platsen har en kreativ vibe och bjuder på ett program med workshops i allt från surdegsbak till croissantmakeri. Ett nytt hippt område att upptäcka! Rentemestervej 57, 3C
I ett gammalt garage har man skapat ett sobert och snyggt bageri med pizza att dö för, noggrant rostat kaffe och bakverk liksom bröd som danskarna är så bra på. Ja du kan så klart också få ett glas vin. Här vinner det enkla och sköna och platsen har en kreativ vibe och bjuder på ett program med workshops i allt från surdegsbak till croissantmakeri. Ett nytt hippt område att upptäcka! Rentemestervej 57, 3C
I ett gammalt garage har man skapat ett sobert och snyggt bageri med pizza att dö för, noggrant rostat kaffe och bakverk liksom bröd som danskarna är så bra på. Ja du kan så klart också få ett glas vin. Här vinner det enkla och sköna och platsen har en kreativ vibe och bjuder på ett program med workshops i allt från surdegsbak till croissantmakeri. Ett nytt hippt område att upptäcka! Rentemestervej 57, 3C
Listan på Lutfi Kolgjinis meriter både som kusk och tränare kan göras hur lång som helst. Både nationellt och internationellt. Vi bestämde oss för att försöka ta reda på lite mer om mannen som är en av Svensk travsports största stjärnor. Det slutade med att vi blev inbjudna till hans gård.
Listan på Lutfi Kolgjinis meriter både som kusk och tränare kan göras hur lång som helst. Både nationellt och internationellt. Vi bestämde oss för att försöka ta reda på lite mer om mannen som är en av Svensk travsports största stjärnor. Det slutade med att vi blev inbjudna till hans gård.
Listan på Lutfi Kolgjinis meriter både som kusk och tränare kan göras hur lång som helst. Både nationellt och internationellt. Vi bestämde oss för att försöka ta reda på lite mer om mannen som är en av Svensk travsports största stjärnor. Det slutade med att vi blev inbjudna till hans gård.
Malmöboxaren med flera medaljer i EM och VM och nu WBC interimbältet. Rankad två i världen och går snart match om nya bälten och första platsen på världsrankningen. Vi fick en inspirerande pratstund med 29-åriga Klara Svensson i hennes hem i Slottsstaden.
Malmöboxaren med flera medaljer i EM och VM och nu WBC interimbältet. Rankad två i världen och går snart match om nya bälten och första platsen på världsrankningen. Vi fick en inspirerande pratstund med 29-åriga Klara Svensson i hennes hem i Slottsstaden.
Malmöboxaren med flera medaljer i EM och VM och nu WBC interimbältet. Rankad två i världen och går snart match om nya bälten och första platsen på världsrankningen. Vi fick en inspirerande pratstund med 29-åriga Klara Svensson i hennes hem i Slottsstaden.
En av grundarna av Big Slap och delägare i Hipp och Luftkastellet, vd för Öresundsgruppen och mannen som såg till att Avicii la sin sista skandinaviska spelning i Malmö.
En av grundarna av Big Slap och delägare i Hipp och Luftkastellet, vd för Öresundsgruppen och mannen som såg till att Avicii la sin sista skandinaviska spelning i Malmö.
En av grundarna av Big Slap och delägare i Hipp och Luftkastellet, vd för Öresundsgruppen och mannen som såg till att Avicii la sin sista skandinaviska spelning i Malmö.
Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.
Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.
Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.
Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.
Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.
Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.
Affärsmannen Petter eller rockstjärnan Petter, välj själv. Vi fick en timmes samtal med den norske hotellkungen i en svit på hans nya hotell i Malmö.
Affärsmannen Petter eller rockstjärnan Petter, välj själv. Vi fick en timmes samtal med den norske hotellkungen i en svit på hans nya hotell i Malmö.
Affärsmannen Petter eller rockstjärnan Petter, välj själv. Vi fick en timmes samtal med den norske hotellkungen i en svit på hans nya hotell i Malmö.
Kvinnan bakom Smak, Bastard och Strandhuset. Vi fick en pratstund en eftermiddag hemma hos Nina i Limhamn.
Kvinnan bakom Smak, Bastard och Strandhuset. Vi fick en pratstund en eftermiddag hemma hos Nina i Limhamn.
Kvinnan bakom Smak, Bastard och Strandhuset. Vi fick en pratstund en eftermiddag hemma hos Nina i Limhamn.
Över 200 landskamper, Diamantbollen två gånger, Årets mittfältare två gånger, EM-silver, VM-silver, VM-brons, fyra SM-guld och mycket mer. Therese Sjögran är Sveriges mesta landslagsspelare som avslutade sin karriär i somras och fick Fotbollskanalens hederspris 2015 nyligen. Galore träffade Therese en förmiddag på Operagrillen för en pratsund med den ganska nyblivna sportchefen för FC Rosengård.
Över 200 landskamper, Diamantbollen två gånger, Årets mittfältare två gånger, EM-silver, VM-silver, VM-brons, fyra SM-guld och mycket mer. Therese Sjögran är Sveriges mesta landslagsspelare som avslutade sin karriär i somras och fick Fotbollskanalens hederspris 2015 nyligen. Galore träffade Therese en förmiddag på Operagrillen för en pratsund med den ganska nyblivna sportchefen för FC Rosengård.
Över 200 landskamper, Diamantbollen två gånger, Årets mittfältare två gånger, EM-silver, VM-silver, VM-brons, fyra SM-guld och mycket mer. Therese Sjögran är Sveriges mesta landslagsspelare som avslutade sin karriär i somras och fick Fotbollskanalens hederspris 2015 nyligen. Galore träffade Therese en förmiddag på Operagrillen för en pratsund med den ganska nyblivna sportchefen för FC Rosengård.
Vi fick en exklusiv pratstund hemma hos Percy i Höllviken. I avslappnade former berättar Percy om barndomen, affärerna och karriärens toppar och dalar.
Vi fick en exklusiv pratstund hemma hos Percy i Höllviken. I avslappnade former berättar Percy om barndomen, affärerna och karriärens toppar och dalar.
Vi fick en exklusiv pratstund hemma hos Percy i Höllviken. I avslappnade former berättar Percy om barndomen, affärerna och karriärens toppar och dalar.
Kålrabbi (Brassica oleracea var. gongylodes), eller knutkål, är en kultivar inom kålsläktet. Den har utvecklats ur arten kål och förekom först i Europa på 1500-talet. Knölen, som växer ovan mark, varierar i storlek från 0,5 till 5 kg. Kålrabbi är rik på vitamin C, fibrer och antioxidanter. Den är också låg i kalorier, vilket gör den bra som ”utfyllnad” i olika rätter.
Kålrabbi (Brassica oleracea var. gongylodes), eller knutkål, är en kultivar inom kålsläktet. Den har utvecklats ur arten kål och förekom först i Europa på 1500-talet. Knölen, som växer ovan mark, varierar i storlek från 0,5 till 5 kg. Kålrabbi är rik på vitamin C, fibrer och antioxidanter. Den är också låg i kalorier, vilket gör den bra som ”utfyllnad” i olika rätter.
Kålrabbi (Brassica oleracea var. gongylodes), eller knutkål, är en kultivar inom kålsläktet. Den har utvecklats ur arten kål och förekom först i Europa på 1500-talet. Knölen, som växer ovan mark, varierar i storlek från 0,5 till 5 kg. Kålrabbi är rik på vitamin C, fibrer och antioxidanter. Den är också låg i kalorier, vilket gör den bra som ”utfyllnad” i olika rätter.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö