Danska Mærsk siktar på att renodla koncernen mot logistik och ska därför knoppa av dotterbolaget Svitzer. Planen är att Svitzer, som arbetar med bogserbåtar och marin service, ska noteras på Köpenhamnsbörsen.
– Ett spännande nytt kapitel, kommenterar Svitzers vd Kasper Nilaus.
Svitzer har huvudkontor i Köpenhamn och verksamhet i flera länder, bland annat i Sverige.
Svitzer har varit en del av Maersk i över fyrtio år, när fraktkoncernen blev majoritetsägare i bolaget 1979 och förvärvade det kort därefter.
Danska Mærsk siktar på att renodla koncernen mot logistik och ska därför knoppa av dotterbolaget Svitzer. Planen är att Svitzer, som arbetar med bogserbåtar och marin service, ska noteras på Köpenhamnsbörsen.
– Ett spännande nytt kapitel, kommenterar Svitzers vd Kasper Nilaus.
Svitzer har huvudkontor i Köpenhamn och verksamhet i flera länder, bland annat i Sverige.
Svitzer har varit en del av Maersk i över fyrtio år, när fraktkoncernen blev majoritetsägare i bolaget 1979 och förvärvade det kort därefter.
Skolmiljö är inte bara i klassrummen, det är även arkitektur som påverkar hur vi ser på oss själva och på läroverket. Modernt, anrikt, spännande – stilarna är många.
Skolmiljö är inte bara i klassrummen, det är även arkitektur som påverkar hur vi ser på oss själva och på läroverket. Modernt, anrikt, spännande – stilarna är många.
Skolmiljö är inte bara i klassrummen, det är även arkitektur som påverkar hur vi ser på oss själva och på läroverket. Modernt, anrikt, spännande – stilarna är många.
Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.
Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.
Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.
När kameramärket Leica öppnade sin flagshipstore i Meatpacking District, Manhattan, i våras pratades det mycket om den sobra insidan och galleriet på ovanvåningen, men vi tycker sättet de utnyttjat den extremt smala fasaden ut mot gatan med belyst tegel som skapar skuggor är minst sagt lika spektakulärt. Påminner lite om pixlarna på en digitalkameras bildsensor. Ritat av Format Architecture Office.
När kameramärket Leica öppnade sin flagshipstore i Meatpacking District, Manhattan, i våras pratades det mycket om den sobra insidan och galleriet på ovanvåningen, men vi tycker sättet de utnyttjat den extremt smala fasaden ut mot gatan med belyst tegel som skapar skuggor är minst sagt lika spektakulärt. Påminner lite om pixlarna på en digitalkameras bildsensor. Ritat av Format Architecture Office.
När kameramärket Leica öppnade sin flagshipstore i Meatpacking District, Manhattan, i våras pratades det mycket om den sobra insidan och galleriet på ovanvåningen, men vi tycker sättet de utnyttjat den extremt smala fasaden ut mot gatan med belyst tegel som skapar skuggor är minst sagt lika spektakulärt. Påminner lite om pixlarna på en digitalkameras bildsensor. Ritat av Format Architecture Office.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö