Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Göteborgsbaserade Liquid Wind startar tillsammans med Övik Energi ett nytt elektrobränsleprojekt i Örnsköldsvik – en av Europas största anläggningar för e-metanol. Med start 2025 ska anläggningen producera 100.000 ton e-metanol per år, vilket kan ersätta fossila bränslen. – Vi ser att det finns en mycket stark drivkraft från till exempel rederier, flygbolag och deras kunder att ställa om till grönt flyg och sjöfart, säger Liquid Winds vd Claes Fredriksson. Det är ännu oklart vem som ska äga och finansiera anläggningen i nästa steg.
Göteborgsbaserade Liquid Wind startar tillsammans med Övik Energi ett nytt elektrobränsleprojekt i Örnsköldsvik – en av Europas största anläggningar för e-metanol. Med start 2025 ska anläggningen producera 100.000 ton e-metanol per år, vilket kan ersätta fossila bränslen. – Vi ser att det finns en mycket stark drivkraft från till exempel rederier, flygbolag och deras kunder att ställa om till grönt flyg och sjöfart, säger Liquid Winds vd Claes Fredriksson. Det är ännu oklart vem som ska äga och finansiera anläggningen i nästa steg.
Göteborgsbaserade Liquid Wind startar tillsammans med Övik Energi ett nytt elektrobränsleprojekt i Örnsköldsvik – en av Europas största anläggningar för e-metanol. Med start 2025 ska anläggningen producera 100.000 ton e-metanol per år, vilket kan ersätta fossila bränslen. – Vi ser att det finns en mycket stark drivkraft från till exempel rederier, flygbolag och deras kunder att ställa om till grönt flyg och sjöfart, säger Liquid Winds vd Claes Fredriksson. Det är ännu oklart vem som ska äga och finansiera anläggningen i nästa steg.
Byggteknikbolaget Recoma i Hässleholm har säkrat närmare 64 miljoner kronor för att skala upp sin produktion av miljövänliga byggskivor. Bolaget, som återvinner dryckeskartonger till ett plywoodliknande material, planerar nu att fördubbla kapaciteten och expandera internationellt. – Pengarna räcker till lönsamhet, om allt går enligt plan, säger vd Max Rosenberg till DI Digital. Bland investerarna finns Hilti Danmarks vd Carl Carlander. Även Naturvårdsverkets satsning ”Klimatklivet” bidrar med 33,5 miljoner kronor.
Byggteknikbolaget Recoma i Hässleholm har säkrat närmare 64 miljoner kronor för att skala upp sin produktion av miljövänliga byggskivor. Bolaget, som återvinner dryckeskartonger till ett plywoodliknande material, planerar nu att fördubbla kapaciteten och expandera internationellt. – Pengarna räcker till lönsamhet, om allt går enligt plan, säger vd Max Rosenberg till DI Digital. Bland investerarna finns Hilti Danmarks vd Carl Carlander. Även Naturvårdsverkets satsning ”Klimatklivet” bidrar med 33,5 miljoner kronor.
Byggteknikbolaget Recoma i Hässleholm har säkrat närmare 64 miljoner kronor för att skala upp sin produktion av miljövänliga byggskivor. Bolaget, som återvinner dryckeskartonger till ett plywoodliknande material, planerar nu att fördubbla kapaciteten och expandera internationellt. – Pengarna räcker till lönsamhet, om allt går enligt plan, säger vd Max Rosenberg till DI Digital. Bland investerarna finns Hilti Danmarks vd Carl Carlander. Även Naturvårdsverkets satsning ”Klimatklivet” bidrar med 33,5 miljoner kronor.
Svalner Atlas Group öppnar ett nytt kontor på Stora Nygatan i Göteborg för att möta ökad efterfrågan och stärka sin lokala närvaro. – Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa i Göteborg och att erbjuda våra klienter en ännu högre grad av tillgänglighet och expertis i regionen, säger koncernens vd Viktor Sandberg. Det nya kontoret, med utsikt över Kungsportsbron, ska fungera som en mötesplats för kunder inom skatt- och transaktionsrådgivning.
Svalner Atlas Group öppnar ett nytt kontor på Stora Nygatan i Göteborg för att möta ökad efterfrågan och stärka sin lokala närvaro. – Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa i Göteborg och att erbjuda våra klienter en ännu högre grad av tillgänglighet och expertis i regionen, säger koncernens vd Viktor Sandberg. Det nya kontoret, med utsikt över Kungsportsbron, ska fungera som en mötesplats för kunder inom skatt- och transaktionsrådgivning.
Svalner Atlas Group öppnar ett nytt kontor på Stora Nygatan i Göteborg för att möta ökad efterfrågan och stärka sin lokala närvaro. – Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa i Göteborg och att erbjuda våra klienter en ännu högre grad av tillgänglighet och expertis i regionen, säger koncernens vd Viktor Sandberg. Det nya kontoret, med utsikt över Kungsportsbron, ska fungera som en mötesplats för kunder inom skatt- och transaktionsrådgivning.
I det nya bostadsområdet Pihlängen i utkanten av Hjärup, vid Gamla Lundavägen, byggs nu 28 nya par- och radhus i den blivande bostadsrättsföreningen Blåklockan. De nya bostäderna byggs i två olika hustyper. Dels blir det tvåplanshus på 105 kvadratmeter med tre eller fyra sovrum, och dels hus i ett plan på 95 kvadratmeter med två eller fyra sovrum. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten i år.
I det nya bostadsområdet Pihlängen i utkanten av Hjärup, vid Gamla Lundavägen, byggs nu 28 nya par- och radhus i den blivande bostadsrättsföreningen Blåklockan. De nya bostäderna byggs i två olika hustyper. Dels blir det tvåplanshus på 105 kvadratmeter med tre eller fyra sovrum, och dels hus i ett plan på 95 kvadratmeter med två eller fyra sovrum. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten i år.
I det nya bostadsområdet Pihlängen i utkanten av Hjärup, vid Gamla Lundavägen, byggs nu 28 nya par- och radhus i den blivande bostadsrättsföreningen Blåklockan. De nya bostäderna byggs i två olika hustyper. Dels blir det tvåplanshus på 105 kvadratmeter med tre eller fyra sovrum, och dels hus i ett plan på 95 kvadratmeter med två eller fyra sovrum. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten i år.
Om hur passion, hjärta och att ta saker framåt har varit en viktig del till både framgången som gitarrist i The Ark och uppbyggnaden av fem populära krogar i Malmö.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia. – Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama. Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi. Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén. Vad lockade med platsen? – Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia. – Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama. Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi. Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén. Vad lockade med platsen? – Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia. – Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama. Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi. Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén. Vad lockade med platsen? – Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu
Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu
Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu
Transport- och logistikföretaget Dachser Sweden flyttar sin verksamhet från Malmö till Landskrona vid årsskiftet. – Den nya filialen blir ungefär tre gånger så stor som vår nuvarande. Där vi dessutom har möjlighet till att expandera ytterligare, säger Joakim Friberg, filialchef i Malmö. Företagets nuvarande filial ligger i Östra hamnen i Malmö. Den nya anläggningen på totalt 9.600 kvadratmeter kommer att byggas i östra Landskrona, i närheten av E6.
Transport- och logistikföretaget Dachser Sweden flyttar sin verksamhet från Malmö till Landskrona vid årsskiftet. – Den nya filialen blir ungefär tre gånger så stor som vår nuvarande. Där vi dessutom har möjlighet till att expandera ytterligare, säger Joakim Friberg, filialchef i Malmö. Företagets nuvarande filial ligger i Östra hamnen i Malmö. Den nya anläggningen på totalt 9.600 kvadratmeter kommer att byggas i östra Landskrona, i närheten av E6.
Transport- och logistikföretaget Dachser Sweden flyttar sin verksamhet från Malmö till Landskrona vid årsskiftet. – Den nya filialen blir ungefär tre gånger så stor som vår nuvarande. Där vi dessutom har möjlighet till att expandera ytterligare, säger Joakim Friberg, filialchef i Malmö. Företagets nuvarande filial ligger i Östra hamnen i Malmö. Den nya anläggningen på totalt 9.600 kvadratmeter kommer att byggas i östra Landskrona, i närheten av E6.
I en ny detaljplan för området runt rondellen som kallas Lödde kors planeras 75 nya lägenheter i flerbostadshus, ett LSS-boende och omkring 40 lägenheter för äldre. Enligt planerna ska det gamla gästgiveriet och magasinsbyggnaden byggas om till bostäder, medan handelshuset på hörnet rivs och ersätts med ett nybygge. De nya husen i området blir som högst tre våningar för att behålla skalan i den nuvarande bebyggelsen.
I en ny detaljplan för området runt rondellen som kallas Lödde kors planeras 75 nya lägenheter i flerbostadshus, ett LSS-boende och omkring 40 lägenheter för äldre. Enligt planerna ska det gamla gästgiveriet och magasinsbyggnaden byggas om till bostäder, medan handelshuset på hörnet rivs och ersätts med ett nybygge. De nya husen i området blir som högst tre våningar för att behålla skalan i den nuvarande bebyggelsen.
I en ny detaljplan för området runt rondellen som kallas Lödde kors planeras 75 nya lägenheter i flerbostadshus, ett LSS-boende och omkring 40 lägenheter för äldre. Enligt planerna ska det gamla gästgiveriet och magasinsbyggnaden byggas om till bostäder, medan handelshuset på hörnet rivs och ersätts med ett nybygge. De nya husen i området blir som högst tre våningar för att behålla skalan i den nuvarande bebyggelsen.
Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare! Guldbergsgade 51
Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare! Guldbergsgade 51
Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare! Guldbergsgade 51
Att skriva denna krönika en gång i månaden är kul men det gör mig tro det eller ej inte ekonomisk oberoende. Och som alla vet är det tuffa tider nu. Därför blev jag häromdagen tvungen att göra en liten inventering kring vilka streamingtjänster jag abonnerar på. En snabbkoll visade att jag varje månad betalar för följande: Netflix 179 kr, Viaplay 349 kr, Disney Plus 199 kr, Tennis-TV 129 kr samt Discovery Plus för 229 kr. Alltså totalt en månatlig kostnad på 1085 kr. Alldeles för mycket såklart. För den summan kan man ju få typ fem-sex tomater eller två paket Bregott istället. Så, vilka tjänster ska jag då behålla och vilka ska jag avsluta. Här är mitt resonemang.
Att skriva denna krönika en gång i månaden är kul men det gör mig tro det eller ej inte ekonomisk oberoende. Och som alla vet är det tuffa tider nu. Därför blev jag häromdagen tvungen att göra en liten inventering kring vilka streamingtjänster jag abonnerar på. En snabbkoll visade att jag varje månad betalar för följande: Netflix 179 kr, Viaplay 349 kr, Disney Plus 199 kr, Tennis-TV 129 kr samt Discovery Plus för 229 kr. Alltså totalt en månatlig kostnad på 1085 kr. Alldeles för mycket såklart. För den summan kan man ju få typ fem-sex tomater eller två paket Bregott istället. Så, vilka tjänster ska jag då behålla och vilka ska jag avsluta. Här är mitt resonemang.
Att skriva denna krönika en gång i månaden är kul men det gör mig tro det eller ej inte ekonomisk oberoende. Och som alla vet är det tuffa tider nu. Därför blev jag häromdagen tvungen att göra en liten inventering kring vilka streamingtjänster jag abonnerar på. En snabbkoll visade att jag varje månad betalar för följande: Netflix 179 kr, Viaplay 349 kr, Disney Plus 199 kr, Tennis-TV 129 kr samt Discovery Plus för 229 kr. Alltså totalt en månatlig kostnad på 1085 kr. Alldeles för mycket såklart. För den summan kan man ju få typ fem-sex tomater eller två paket Bregott istället. Så, vilka tjänster ska jag då behålla och vilka ska jag avsluta. Här är mitt resonemang.
Rutger Arnhults fastighetsbolag Corem har sålt en fastighet på Frederiksberg i Köpenhamn för 890 miljoner kronor. Byggnaden har en area på 19 300 kvm och är fullt uthyrd till Copenhagen Business School. Även K-fastigheter, med huvudkontor i Hässleholm, planerar att sälja en bostadsportfölj i Danmark, uppgav bolaget i samband med sitt bokslut. K-fastigheter vill också avyttra kommersiella lokaler och bostadsfastigheter i Sverige ”som inte är byggda enligt bolagets koncept”.
Rutger Arnhults fastighetsbolag Corem har sålt en fastighet på Frederiksberg i Köpenhamn för 890 miljoner kronor. Byggnaden har en area på 19 300 kvm och är fullt uthyrd till Copenhagen Business School. Även K-fastigheter, med huvudkontor i Hässleholm, planerar att sälja en bostadsportfölj i Danmark, uppgav bolaget i samband med sitt bokslut. K-fastigheter vill också avyttra kommersiella lokaler och bostadsfastigheter i Sverige ”som inte är byggda enligt bolagets koncept”.
Rutger Arnhults fastighetsbolag Corem har sålt en fastighet på Frederiksberg i Köpenhamn för 890 miljoner kronor. Byggnaden har en area på 19 300 kvm och är fullt uthyrd till Copenhagen Business School. Även K-fastigheter, med huvudkontor i Hässleholm, planerar att sälja en bostadsportfölj i Danmark, uppgav bolaget i samband med sitt bokslut. K-fastigheter vill också avyttra kommersiella lokaler och bostadsfastigheter i Sverige ”som inte är byggda enligt bolagets koncept”.
Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.
Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.
Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.
Libanesiska Laziza öppnade sin första restaurang för tretton år sedan och i dag driver de två restauranger; i city på Baltzarsgatan och på Hallenborgsgatan i Dockan. När de nu öppnar sin tredje Malmörestaurang har valet fallit på kontorshuset Vista i Hyllie, som kommer stå klart i slutet av 2025. – Vi talar samma språk kring hållbarhet, säger Sadoo Iskandarani, kock och grundare av Laziza. Den nya restaurangen kommer att finnas på två våningar om totalt 600 kvadratmeter, med samma koncept som i de två befintliga restaurangerna. På Vistas tak kommer Laziza att ha en egen odling för kryddor och örter som kan användas i matlagningen. – Vårt koncept har fungerat mycket väl i tretton år och nu är vi redo att ta nästa steg med en restaurang i Hyllie där vi redan i dag levererar mycket catering. Vi är måna om att bygga broar i vårt arbete, både mellan människor och länder. Vi ser därför en viktig symbolik i att befinna oss nära Öresundsbron och kontinenten, men också flera olika stadsdelar i Malmö, säger Iskandarani.
Libanesiska Laziza öppnade sin första restaurang för tretton år sedan och i dag driver de två restauranger; i city på Baltzarsgatan och på Hallenborgsgatan i Dockan. När de nu öppnar sin tredje Malmörestaurang har valet fallit på kontorshuset Vista i Hyllie, som kommer stå klart i slutet av 2025. – Vi talar samma språk kring hållbarhet, säger Sadoo Iskandarani, kock och grundare av Laziza. Den nya restaurangen kommer att finnas på två våningar om totalt 600 kvadratmeter, med samma koncept som i de två befintliga restaurangerna. På Vistas tak kommer Laziza att ha en egen odling för kryddor och örter som kan användas i matlagningen. – Vårt koncept har fungerat mycket väl i tretton år och nu är vi redo att ta nästa steg med en restaurang i Hyllie där vi redan i dag levererar mycket catering. Vi är måna om att bygga broar i vårt arbete, både mellan människor och länder. Vi ser därför en viktig symbolik i att befinna oss nära Öresundsbron och kontinenten, men också flera olika stadsdelar i Malmö, säger Iskandarani.
Libanesiska Laziza öppnade sin första restaurang för tretton år sedan och i dag driver de två restauranger; i city på Baltzarsgatan och på Hallenborgsgatan i Dockan. När de nu öppnar sin tredje Malmörestaurang har valet fallit på kontorshuset Vista i Hyllie, som kommer stå klart i slutet av 2025. – Vi talar samma språk kring hållbarhet, säger Sadoo Iskandarani, kock och grundare av Laziza. Den nya restaurangen kommer att finnas på två våningar om totalt 600 kvadratmeter, med samma koncept som i de två befintliga restaurangerna. På Vistas tak kommer Laziza att ha en egen odling för kryddor och örter som kan användas i matlagningen. – Vårt koncept har fungerat mycket väl i tretton år och nu är vi redo att ta nästa steg med en restaurang i Hyllie där vi redan i dag levererar mycket catering. Vi är måna om att bygga broar i vårt arbete, både mellan människor och länder. Vi ser därför en viktig symbolik i att befinna oss nära Öresundsbron och kontinenten, men också flera olika stadsdelar i Malmö, säger Iskandarani.
Han fick hedersutmärkelsen ”Årets sociala entreprenör” av EY Entrepreneur Of The Year 2019. Vi träffade Christian Jansson för att prata om börsnotering av GIAB, hur idén kom till, Christians bakgrund och synen på entreprenörskap och företagande.
Han fick hedersutmärkelsen ”Årets sociala entreprenör” av EY Entrepreneur Of The Year 2019. Vi träffade Christian Jansson för att prata om börsnotering av GIAB, hur idén kom till, Christians bakgrund och synen på entreprenörskap och företagande.
Han fick hedersutmärkelsen ”Årets sociala entreprenör” av EY Entrepreneur Of The Year 2019. Vi träffade Christian Jansson för att prata om börsnotering av GIAB, hur idén kom till, Christians bakgrund och synen på entreprenörskap och företagande.
Thomas berättar om hur han startade världens bästa vodka, grundade Sällskapet Malmö Akvavit och Skånska Gastronomi priserna, och om framtidsplanerna med Symposion.
Thomas berättar om hur han startade världens bästa vodka, grundade Sällskapet Malmö Akvavit och Skånska Gastronomi priserna, och om framtidsplanerna med Symposion.
Thomas berättar om hur han startade världens bästa vodka, grundade Sällskapet Malmö Akvavit och Skånska Gastronomi priserna, och om framtidsplanerna med Symposion.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.
Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.
Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.
Entreprenörerna bakom klädmärket John Henric berättar om hur de tänkte annorlunda i en tuff bransch, om framtiden, om hur allting började och hur verksamheten startades från ett pojkrum i den enes mammas lägenhet.
Entreprenörerna bakom klädmärket John Henric berättar om hur de tänkte annorlunda i en tuff bransch, om framtiden, om hur allting började och hur verksamheten startades från ett pojkrum i den enes mammas lägenhet.
Entreprenörerna bakom klädmärket John Henric berättar om hur de tänkte annorlunda i en tuff bransch, om framtiden, om hur allting började och hur verksamheten startades från ett pojkrum i den enes mammas lägenhet.
Efter 15 års sökande stod Malmö Saluhall klar hösten 2016. Vi träffade syskonen Nina Totté Karyd och Martin Karyd för att ta reda på mer om deras bakgrund och tankar kring saluhallen.
Efter 15 års sökande stod Malmö Saluhall klar hösten 2016. Vi träffade syskonen Nina Totté Karyd och Martin Karyd för att ta reda på mer om deras bakgrund och tankar kring saluhallen.
Efter 15 års sökande stod Malmö Saluhall klar hösten 2016. Vi träffade syskonen Nina Totté Karyd och Martin Karyd för att ta reda på mer om deras bakgrund och tankar kring saluhallen.
Sveriges främsta äventyrskvinna har bestigit berg och gjort expeditioner över hela världen, fått internationella utmärkelser och ska bli första svenska kvinna i rymden.
Sveriges främsta äventyrskvinna har bestigit berg och gjort expeditioner över hela världen, fått internationella utmärkelser och ska bli första svenska kvinna i rymden.
Sveriges främsta äventyrskvinna har bestigit berg och gjort expeditioner över hela världen, fått internationella utmärkelser och ska bli första svenska kvinna i rymden.
Kålrabbi (Brassica oleracea var. gongylodes), eller knutkål, är en kultivar inom kålsläktet. Den har utvecklats ur arten kål och förekom först i Europa på 1500-talet. Knölen, som växer ovan mark, varierar i storlek från 0,5 till 5 kg. Kålrabbi är rik på vitamin C, fibrer och antioxidanter. Den är också låg i kalorier, vilket gör den bra som ”utfyllnad” i olika rätter.
Kålrabbi (Brassica oleracea var. gongylodes), eller knutkål, är en kultivar inom kålsläktet. Den har utvecklats ur arten kål och förekom först i Europa på 1500-talet. Knölen, som växer ovan mark, varierar i storlek från 0,5 till 5 kg. Kålrabbi är rik på vitamin C, fibrer och antioxidanter. Den är också låg i kalorier, vilket gör den bra som ”utfyllnad” i olika rätter.
Kålrabbi (Brassica oleracea var. gongylodes), eller knutkål, är en kultivar inom kålsläktet. Den har utvecklats ur arten kål och förekom först i Europa på 1500-talet. Knölen, som växer ovan mark, varierar i storlek från 0,5 till 5 kg. Kålrabbi är rik på vitamin C, fibrer och antioxidanter. Den är också låg i kalorier, vilket gör den bra som ”utfyllnad” i olika rätter.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö